Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.
Kraj svijeta je blizu?

video U samo nekoliko mjeseci ostvarila su se tri biblijska proročanstva koja najavljuju kraj svijeta

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Autor:
Objavljeno: 6. studeni 2018. u 8:25 2018-11-06T08:25:15+01:00

Posljednjih mjeseci ostvarila su se tri biblijska predskazanja koja najavljuju kraj svijeta i dolazak Mesije, a neki tvrde da Apokalipsa stiže 2021. godine

U samo nekoliko mjeseci ostvarila su se tri biblijska predskazanja koja, kako tvrde židovski učenjaci, najavljuju povratak Židova u Izrael, bitku za Armagedon i kraj svijeta: najprije se otelila crvena junica, zatim su se u Mrtvom moru pojavile ribe, a potom se zmija ukazala na Zidu plača u Jeruzalemu.

Nakon 2000 godina u Svetoj Zemlji se u rujnu ove godine otelila savršena crvena junica, što je prema biblijskim učenjima znak da nam se približava kraj svijeta i dolazak Isusa Krista koji će suditi živima i mrtvima. Prema hebrejskoj Bibliji to znači da će se Židovi vratiti u Izrael, sveti hram će ponovo biti izgrađen, a milijarde ljudi će nestati sa zemlje tijekom narednih sedam godina zbog prirodnih katastrofa. Antikrist će ustati i vladati svijetom, a bitka Armagedon će početi u blizini Izraela. Isus će se vratiti kako bi uništio Sotonu i onda će predsjedati Sudnjim danom.

1

Ostvarenje proročanstva potvrdila je i pojava riba u Mrtvom moru, baš kao što je to predvidio starozavjetni prorok Ezekiel navevši u svom proročanstvu da će pred kraj svijeta Mrtvo more biti prepuno riba, odnosno slane vode biti prepune života. Naime, razina Mrtvog Mora je viša od 400 metara ispod razine mora i predstavlja najnižu točku na Zemlji. Zbog preslanog okruženja na tom mjestu ne obitavaju živa bića, osim nekih bakterija. A sada Mrtvo more oživljava, navodno su otkriveni izvori svježe vode i u njoj su se pojavile ribe. Izraelski fotoreporter Noam Bedein prošlog je mjeseca objavio slike živih stvorenja u malim ponikvama oko Mrtvog mora. "Ovo mjesto je prokleto u biblijskim vremenima, a sada možete tu doći i vidjeti ribe na mjestima gdje se voda povukla. O svemu tome pričao je Ezekiel" - rekao je Bedein.

2

Treće predskazanje dogodilo se prošlog tjedna kad se na izraelskom Zidu plača pojavila zmija koja je pokušala napasti goluba, a izazvala je pravu paniku među vjernicima. Zmiju je primijetio jedan vjernik, koji se popeo na zid da je ukloni. "Zloslutno znamenje, personificirano zmijom iz Edena, ponovo će se javiti u danima prije Mesije", navode učenjaci, dok neki tvrde da Armagedon počinje 2021. godine.

Foto: Noam Bedein, screenshot, YouTube

Izvor: 24 sata

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.