Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.
Novi modni brand

STREETSTYLE TREND Ovo je najpopularnija torba u 2018., a obilježit će i nove modne sezone

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 10. siječanj 2019. u 8:51 2019-01-10T08:51:37+01:00

Mnogi kritičari ovu su 'it' torbu istaknuli kao spoj modernog i luksuznog stila čije jednostavne, minimalističke linije i pažljiv izbor palete boja naprosto 'pogađaju' u srž današnjih trendova

Modni brand Wandler sa svojom je kožnom torbom naziva Hortensia napravio veliki iskorak na modnoj sceni. Minimalistička kožna torba svojim je jednostavnim ali efektnim dizajnom osvojila modni svijet. Mnoge su se influencerice odlučile upravo za ovaj brand kad je riječ o najvažnijem modnom dodatku, a torba je ubrzo stekla veliku popularnost među popularnim blogericama.

1aizel

Iza ovog novog i sve popularnijeg branda stoji nizozemska dizajnerica Elza Wandler koja ističe elegantnu estetiku i funkcionalnost svojih dizajna od kojih je svaki, kako kaže, odraz njezinog identiteta. Iako je ovaj mladi modni brand nastao 2017. godine, svojim je modernim i svježim dizajnom već napravio veliki iskorak na modnoj sceni. Mnogi kritičari ovu su 'it' torbu istaknuli kao spoj modernog i luksuznog stila čije jednostavne, minimalističke linije i pažljiv izbor palete boja naprosto 'pogađaju' u srž današnjih trendova.

2mytheresa

3happilygrey

Iznimnu kvalitetu potvrđuje i činjenica kako je svaka torba ručno rađena u Italiji, a trapezasta silueta obogaćena je funkcionalnim džepovima te dolazi u širokoj paleti boja koja će pristajati svakom godišnjem dobu. Dostupna je u medium i small veličini, a dolazi s remenom koji se može skinuti. Visoka kvaliteta i moderan dizajn razlog su zbog kojeg će ova 'it' torba vladati i u novim modnim sezonama. 

4wandler

Foto: @aizel, mytheresa, happilygrey, wandler, undsclosd Instagram

wandler torba, hortensia torba, modni trendovi

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.