Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. listopada 2019.
Ekskluzivna linija

Novi kozmetički brend na hrvatskom tržištu: predstavljena linija Hommage á la Beauté - Neva1918

Novi kozmetički brend na hrvatskom tržištu: predstavljena linija Hommage á la Beauté - Neva1918
Novi kozmetički brend na hrvatskom tržištu: predstavljena linija Hommage á la Beauté - Neva1918
Autor:
Objavljeno: 10. prosinac 2018. u 12:06 2018-12-10T12:06:58+01:00

Povodom spajanja u Magdis Grupu te proslave 100. rođendana tvrtke Neva i 25. rođendana tvrtke Magdis, u hotelu Esplanade predstavljen je novi brend kozmetike koji na proljeće 2019. kreće u prodaju

Zagreb- U elegantnom okruženju hotela Esplanade, brojnim je uzvanicima 7. prosinca predstavljena akvizicija tvrtke Neva te njeno pripajanje u Magdis Grupu. Prigodnom su izložbom bogatog portfelja Nevine kozmetike iz razdoblja od 1918. do 2018. proslavljeni i jubilarni rođendani – 100. rođendan tvrtke Neva i 25. rođendan tvrtke Magdis. A vrhunac večeri bilo je predstavljanje novog kozmetičkog brenda Hommage á la Beauté - Neva1918 koji će se na policama trgovina moći naći već ovog proljeća.

Neva1918 posveta je stoljeću ljepote i priznanje viziji koju su još davne 1918. godine imali gospoda Raca i Verles, osnivači tvrtke Rave iz koje je zatim nastala Neva. Riječ je o ekskluzivnoj liniji koju čine proizvodi za njegu tijela - gel za tuširanje, sapun, krema i ulje za ljepotu, roll-on dezodorans, krema za ruke - neodoljivih, originalnih mirisa ljubičice, jorgovana i nebeske ruže.

1web_Neva1918-Alexandra Dojčinović

Aleksandra Dojčinović

2web_Neva1918-Bojana Gregorić Vejzović

Bojana Gregorić Vejzović

4web_Neva1918-Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić Mikić

Uzvanicima se emotivnim govorom obratio predsjednik Uprave Magdis grupe, Marko Gross, koji je ovom prilikom izjavio: "Naime, s obzirom na to da je moj otac bio zaposlenik Plive – zadužen za razvoj i proizvodnju Plidente, a majka zaposlenica Neve – zadužena za proizvodnju Nivee, slobodno mogu reći da sam odrastao uz ovu tvrtku. Kada sam dobio ponudu za akviziciju, nisam mogao vjerovati – dvije godine kasnije vjerujem više, ali i dalje ponekad mislim da sanjam dječački san." Također, osvrnuo se na viziju poslovanja nove tvrtke, jednom od najvećih proizvođača kozmetike u regiji: "Štujući dizajn, koncept i viziju uz dodatak moderne tehnologije i suvremenih farmaceutskih saznanja nastao je novi brend Neva1918. Nadamo se da će vas oduševiti i da je ovo početak jedne mirisne, uspješne poslovne priče."

5web_Neva1918-Marko Gross, Lada Tedeschi Fiorio, mr.sc. Srećko Gross

Marko Gross, Lada Tedeschi Fiorio, mr.sc. Srećko Gross

Ispred Atlantic Grupe, uzvanike je pozdravila potpredsjednica Lada Tedeschi Fiorio koja je izjavila: "Ovo je jedan od onih trenutaka kada ste sretni i tužni, poput trenutka kada vlastito dijete puštate od sebe jer je odraslo i samostalno kreće dalje, a tužni jer se odvajate od njega. Takav je osjećaj i s Nevom, ali smo izuzetno sretni što smo u tvrtki Magdis pronašli pouzdanog, odgovornog partnera, koji će s vizijom nastaviti razvijati Nevu, brinuti se o zaposlenicima i ostvarivati poslovne uspjehe koje ćemo s veseljem pratiti."

6web_Neva1918-Matija Dedić

Matija Dedić

7web_Neva1918-plesačice

8web_Neva1918-slatki stol

9web_Neva1918-Smaragdna dvorana

Foto: PR

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.