Grad: Rijeka
Danas: 16° kiša
Sutra: -5° 6° djelomično oblačno
24. veljače 2017.
Novogodišnja ekologija

Larino "Veselo stablo" na ekovrećicama

foto: Novi list
foto: Novi list
Autor:
Objavljeno: 1. siječanj 2017. u 23:10 2017-01-01T23:10:42+01:00

Cilj naše škole je odgojem i obrazovanjem u svim segmentima sustava i svakodnevnog života škole senzibilizirati učenike, djelatnike, roditelje, posjetitelje, goste i sugrađane – ističu u opatijskoj školi.

OPATIJA - Učenici produženog boravka iz 3.a i c razreda opatijske osnovne škole ove su godine na poseban način obilježili Međunarodni dan protiv plastičnih vrećica. Unutar grupe natjecali su se za najveseliji crtež koji bi otisnuli na platnene vrećice. Odabran je rad »Veselo stablo« učenice Lare Mešter iz 3.b razreda i uz pomoć.

Komunalca otisnuto je 100 platnenih vrećica kojima se želi potaknuti sugrađane da »misle EKO«. Uz otisnute vrećice Komunalac je grupi poklonio i 100 neoslikanih koje su učenici zajedno sa svojim roditeljima u školi ukrašavali te tako napravili unikatne vrećice.

– Osnovna škola »Rikard Katalinić Jeretov« pripada prvoj generaciji škola koje su u Hrvatskoj 2001. godine stekle status Eko-škole. Dugim petnaestogodišnjim djelovanjem, svojim radom, pohvalama i uspjesima postala je ponosni nositelj dijamantnog statusa. Cilj naše škole je odgojem i obrazovanjem u svim segmentima sustava i svakodnevnog života škole senzibilizirati učenike, djelatnike, roditelje, posjetitelje, goste i sugrađane – ističu u opatijskoj školi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka