Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
8. prosinca 2019.
Logičari zodijaka

SVE TAJNE DJEVICA U stanju su pomaknuti planine kako bi ostvarili svoju viziju

Foto: @yuliyabezdar Instagram
Foto: @yuliyabezdar Instagram
Autor:
Objavljeno: 23. kolovoz 2019. u 12:53 2019-08-23T12:53:02+02:00

Oni su veliki perfekcionisti u srcu i neće stati dok ne postignu savršenstvo

Kreće vladavina Djevica: osobe rođene u ovom zemljanom znaku duboko su ukorijenjene u materijalnom svijetu, a krasi ih praktičan um, logičko razmišljanje i sistematski pristup životu. Oni su veliki perfekcionisti u srcu i neće stati dok ne postignu savršenstvo, bez obzira na cijenu. Djevice veliku pažnju posvećuju detaljima i izrazito su komunikativne, zahvaljujući svom vladajućem planetu Merkuru.

Iako dijele isti vladajući planet s Blizancima, ova dva znaka čiste su suprotnosti: i dok su Blizanci brbljavi ekstoverti, Djevice su sklonije introvertnosti i procesiranju misli. Um Djevice informacije obrađuje baš poput kompjutera, a u stanju su čak i najveći kaos pretvoriti u organizirani i jasan koncept.

01mija_mija

Djevice su zaista predane svakom segmentu života i u stanju su pomaknuti planine kako bi ostvarili viziju, no moraju se podsjetiti da ih ta njihova stalna jurnjava za idealima ponekad može previše koštati, bilo da je riječ o njima samima ili osobama iz bliskog kruga. Ljepota leži u nesavršenosti – to je nešto što Djevice treba često podsjećati.

02mikutas

Iznad svega, Djevice su osobe velikog i toplog srca. Nježne i ljubazne, one su prijatelji kakve samo možete poželjeti. U ljubavi će koristiti svoje intelektualne snage kako bi riješili i najveći problem ili uklonili prepreku koja se drugima čini nesavladiva. Oni su veliki praktičari koji će se potpuno posvetiti pronalasku rješenja u svakoj situaciji pred kojom se nađu, a njihova metodičnost, predanost i marljivost zaista su vrijedni divljenja.

03yana.potter.art

Foto: Instagram

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.