Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
19. siječnja 2020.
Nova kampanja

Crna gužvana eko-koža kao lajtmotiv branda LINK u kolekciji jesen/zima 20/21

 Foto: Maja Kljajić
Foto: Maja Kljajić
Autor:
Objavljeno: 14. siječanj 2020. u 11:17 2020-01-14T11:17:47+01:00

LINK nova kolekcija je spremna za prodaju na inozemnom tržištu; prva stanica je Pariz, potom Düsseldorf te standardno Amerika i London u veljači

Povodom završetka izrade kolekcije jesen/zima 20/21, brand LINK lansirao je kampanju i look book koji prati kolekciju.

''Nova kolekcija je bazirana na crnoj gužvanoj eko-koži koja na neki način predstavlja sam početak branda LINK. Velika želja mi je bila vratiti izgled gužvane kože u kolekciju; ta tkanina mi je oduvijek bila upisana u DNK, osjetila sam da je vrijeme za come back.'' – ističe dizajnerica Ogi Antunac te otkriva:

''Kao novost, javlja se i odabir sjajnih tkanina koje se pojavljuju u petrolej, srebrnoj i srebrno-zlatnoj boji, a kao lajtmotiv pojavljuje se i glitter u printu kao segment, tako da je LINK ove sezone malo više zabljesnuo. Ako je suditi po tkaninama, čekaju nas sjajnija vremena.''

Kao i svake sezone do sada, LINK je razvio svoje printeve, tako da su i ovaj put dobili uvijek nove, a autorske tkanine, po čemu su već postali prepoznatljivi i klijentima, a nova kolekcija je spremna za prodaju na inozemnom tržištu; prva stanica je Pariz, potom Düsseldorf te standardno Amerika i London u veljači.

1

''Najdraži dio kolekcije su naravno jakne, koje su moja posebna strast, time se posebno može igrati u zimskoj sezoni. Tako da si uvijek po zimi dajem više oduška u jaknama, kojima se svake sezone i naši kupci vesele.'' – Ogi.

2

3

4

5

6

 Foto: Maja Kljajić

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.