Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
8. prosinca 2019.
Sve je spremno

Susret alfista ovog vikenda na Grobniku i u Crikvenici, uz humanitarnu akciju za malog Dominika

Foto Reuters
Foto Reuters
Autor:
Objavljeno: 28. rujan 2018. u 18:01 2018-09-28T18:01:29+02:00

U subotu je planirana sportska vožnja po automotodromu Grobnik, a u nedjelju bogat program u Crikvenici

RIJEKA Ovogodišnji susret Alfista bit će održan ovog vikenda na Kvarneru. Službeni susret Alfa Romeo kluba Hrvatska, u svom 47. izdanju, počinje 29. rujna u 12 sati okupljanjem ispred hotela Ad Tures u Crikvenici. Nakon smještaja u hotelu, te druženja i dijela zabavnog programa kreće se na turističko panoramsku vožnju starom cestom prema Grobniku uz pauzu sa zakuskom u restoranu Vagabundo.

Nakon zakuske nastavlja se put Grobnika gdje se održava zabavno sportski dio programa na pisti auto motodroma, gdje će svim uzvanicima biti omogućen ulaz na stazu u turističkom krugu.

U sportskom dijelu vožnje mogu sudjelovati svi koji se prijave prije susreta ili na samom susretu i to po cijeni od 300 kuna, dok članovi kluba ne plaćaju trošak staze osim iznos osiguranine 70 kuna ako ga nisu platili u protekle četiri godine.
Član kluba se može postati i na samom susretu ili ovdje.

Foto Marin Aničić

Nakon vožnji u trajanju cca 60 minuta nastavlja se prema hotelu Ad Tures na večeru, te zabavni dio programa do dugo u noć.

U nedjelju okupljanje je na parkingu kod kolodvora u Crikvenici. Organiziran je bogati sportsko zabavni program. U okviru programa je organizirana tombola humanitarnog karaktera gdje sav prihod odlazi za pomoć malom Dominiku Bosancu koji boluje od dječje paralize: Za Dominikov osmjeh

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.