Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
21. siječnja 2020.
Sjajni automobil

video ŠKODA SCALA Pretpremijera 6. prosinca u Tel Avivu

Foto Screenshot Official Car Review
Foto Screenshot Official Car Review
Autor:
Objavljeno: 1. prosinac 2018. u 14:41 2018-12-01T14:41:20+01:00

Bitno je ono što sada znamo – Škoda je napravila sjajan automobil! Koliko dobar? Toliko da sam mislio da sam pomiješao foldere sa slikama interijera Mazde3 i Scale – toliko dobar

Škoda Scala: Točno 6. prosinca je u Tel Avivu zakazana premijera potpuno novog modela Škode. Svi smo očekival gala event ispred milanske Scale, no eto – Škoda nas je malo iznenadila, piše portal Vozim.hr.

Bitno je ono što sada znamo – Škoda je napravila sjajan automobil! Koliko dobar? Toliko da sam mislio da sam pomiješao foldere sa slikama interijera Mazde3 i Scale – toliko dobar.

Da, dizajneri Škode su očigledno dobili zeleno svjetlo da maksimalno iskoriste sve raspoložive intelektualne i materijalne resurse.

Moramo uzeti u obzir da naravno Škoda nije konkurencija VW-u nego vrijedna članica VW Grupe, a što je dobro za Škodu je dobro i za VW, pogotovo sad kad trebaju dobre vijesti više nego ikada.

Vidljivo je da je Škoda primijenila dizajnerski predložak sa Škoda Vision RS koncepta i Scala će biti prvi serijski automobil koji će ga „nositi“.

Škoda Scala, Foto screenshot Official Car Review

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.