Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 6
Sutra: 8° 8° 6
7. prosinca 2019.
Fešta u sukošanskoj marini

foto Auto Hrvatska, Volkswagen i Audi obilježili 55 godina suradnje u Zadru

Snimio Edi PRODAN
Snimio Edi PRODAN
Autor:
Objavljeno: 1. listopad 2018. u 17:50 2018-10-01T17:50:00+02:00

Tom prigodom predstavljeni su novi modeli vozila iz obitelji Volkswagen i Audi tako da su  gosti tijekom večeri mogli razgledati hit premijere Touarega, Arteona, T-roca, Passata, UP!-a i Tiguana. Ljubitelji Audija su s velikim zanimanjem razgledali nove Audije Q8, A7 i A6 i podsjetiti se na uz već dobro poznate A3 i Q2 modele

Vremeplov unatrag 55 godina suradnje Auto Hrvatske, VW-a, Audija i Škode u Zadru započeo je u sukošanskoj marini Dalmacija, točnije i njezinom Portu beach baru, uz zalazak sunca i taktove evergreen hitova jazz sastava A.J.Jazz Trio te vokalnu uzvedbu Elene Stelle.

Slavlje se nastavilo uz nezaboravne hitove 80-tih i 90-tih godina koje je "miksao" Domagoj Veršić, a u čemu su okupljeni gosti vidljivo uživali.

Tom prigodom predstavljeni su novi modeli vozila iz obitelji Volkswagen i Audi tako da su  gosti tijekom večeri mogli razgledati hit premijere Touarega, Arteona, T-roca, Passata, UP!-a i Tiguana. Ljubitelji Audija su s velikim zanimanjem razgledali nove Audije Q8, A7 i A6 i podsjetiti se na uz već dobro poznate A3 i Q2 modele.

ARTEON

Tijekom večeri, brojnim uzvanicima se obratio izvršni direktor za osobni program Poslovne grupe Auto Hrvatska i direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili, Alen Vuksan-Ćusa. On se osvrnuo na dugogodišnju suradnju i prisutnost Auto Hrvatske u Zadru te naglasio kapacitet i komparativne prednosti Poslovnog centra Zadar u sklopu kojeg posluju prodajno-servisni centri za Volkswagen i Audi vozila.

U prigodnom govoru Vuksan-Ćusa se posebno zahvalio svim okupljenima na 55 godina povjerenja Poslovnoj grupi Auto Hrvatska u Zadru te je tom prigodom predstavio management tvrtke Auto Hrvatska Automobili i voditelje prodaje i postprodaje prodajno-servisnih Audi i VW centara u Zadru.

AUDI Q8

Poslovni centar Auto Hrvatska na adresi Franka Lisice 85 u Zadru, inače omogućuje svakom vozaču kompletnu uslugu na jednom mjestu, bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novi ili noviji  ili mu je potreban poporavak postojećeg vozila.

U sklopu centra posluje: ovlašteni prodajno-servisni centar za VW , Škoda i Audi vozila, centar rabljenih vozila, AH Servis - servis za sve marke vozila te prodajno-servisni centar za gospodarskih vozila. Ovlašteni servisni centar za VW, Audi i Škoda vozila omogućuje preciznu dijagnostiku, održavanje i radionički popravak vozila u rasponu od brzog servisa poput izmjene ulja, diskova, montaže guma i dijagnostičkog pregleda vozila do složenih popravka vozila.

TOUAREG

Centar u Zadru, osim suvremene opreme i modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava, pruža i usluge popravaka u limariji i autolakirnici. Auto Hrvatska kontinuirano ulaže u dodatna znanja prodajno-servisnih  timova i maksimalno prati sve tehnološke novitete i servisne standarde proizvođača. Lokacija i kapaciteti radionice omogućuju lak pristup te brzu i kvalitetnu uslugu.

Up!

VW T ROC

VW TIGUAN_VE PASSAT_AUDI Q2_AUDI A3

VW TOUAREG

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.