Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. siječnja 2020.
Ne odustaje

Schroeder objavio da se ženi peti put, u Njemačkoj ga zovu "audi muškarac". Znate li zašto?

Gerhard Schroeder / Foto: REUTERS
Gerhard Schroeder / Foto: REUTERS
Autor:
Objavljeno: 25. siječanj 2018. u 11:06 2018-01-25T11:06:37+01:00

Sedamdesettrogodišnji bivši njemački čelnik – kojemu je živahan privatni život i više brakova donijelo nadimak »Audi muškarac« zbog toga što ti njemački automobili imaju prepoznatljiv logo s četiri prstena – rekao je da će oženiti Kim So-Yeon ove godine

Bivši njemački kancelar Gerhard Schroeder objavio je u četvrtak da će oženiti južnokorejsku prevoditeljicu mlađu od njega 26 godina, a to će mu biti peti brak.

Sedamdesettrogodišnji bivši njemački čelnik – kojemu je živahan privatni život i više brakova donijelo nadimak »Audi muškarac« zbog toga što ti njemački automobili imaju prepoznatljiv logo s četiri prstena – rekao je da će oženiti Kim So-Yeon ove godine.

»Već sam upoznao njezinu obitelj«, kazao je on na tiskovnoj konferenciji u Seulu gdje je nasmiješeni par stajao ispred kamera držeći se za ruke.

»Vjenčanje će se vjerojatno održati ujesen, a lokacija i datum bit će kasnije određeni«.

Kim (47) je južnokorejska predstavnica Agencije za ekonomski razvoj u njemačkoj državi Sjevernoj Rajni-Vestfaliji i radila je kao Schroederova prevoditeljica.

O njihovoj vezi progovorila je u rujnu prošle godine Doris Schroeder, Schroederova bivša supruga, koja je tijekom razvoda izjavila je da je Kim imala ulogu u raspadu braka.
On je ustvrdio u četvrtak da Kim nije imala ništa s njegovim razvodom od četvrte supruge.

Schroeder je obnašao dužnost njemačkog kancelara od 1998. do 2005. godine.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.