Incidenti u Hercegovini

Razbijene glave u Mostaru: Mostarci nasrnuli na navijače Aberdeena

P. N.

foto: twitter

foto: twitter

O napadima na škotske navijače izvijestili su i britanski tabloidi Daily Record, odnosno Mirror, koji navode da je Škote napala grupa maskiranih u mostarskom baru Black Dog. Na škotske napadače najprije su bacali baklje, a potom se s njima i fizički sukobili. U pitanju je bio ozbiljan okršaj, o čemu svjedoče fotografije razbijenih glava.



Navijače škotskog Aberdeena u Mostaru su sinoć napali navijači Zrinjskog, pri čemu je više Škota povrijeđeno. Škoti su u Hercegovinu stigli kako bi podržali svoj tim u uzvratnoj utakmici protiv Širokog Brijega, u susretu 2. pretkola Europske lige protiv Širokog Brijega. Utakmica će se odigrati večeras na stadionu Pecara.


O napadima na škotske navijače izvijestili su i britanski tabloidi Daily Record, odnosno Mirror, koji navode da je Škote napala grupa maskiranih u mostarskom baru Black Dog.


Na škotske napadače najprije su bacali baklje, a potom se s njima i fizički sukobili. U pitanju je bio ozbiljan okršaj, o čemu svjedoče fotografije razbijenih glava.




Neki od škotskih navijača prevezeni su i u bolnicu.


U Hercegovinu je svoj tim došlo podržati oko dvije stotine Škota, koji su u navijačkom svijetu poznati po dobroj atmosferi, koju naprave gdje god se pojave.


Na žalost, u Mostaru nisu dočekani s dobrodošlicom.