Malo krivo

‘Radije mi fotošopirajte kosu’: Društvene mreže se sprdaju s fotkom dvije lijeve noge australskog premijera

Hina

Reuters

Reuters

U objavi je napisao da bi njegovo osoblje, kad se već prihvaća photoshopa, umjesto tenisica moglo fotošopirati njegovu kosu



Australski premijer Scott Morrison izvrgnut je u srijedu podsmijehu na društvenim mrežama pošto su članovi njegova kabineta fotošopirali njegovu fotografiju s obitelji, no tako da se čini da na njoj ima dvije lijeve noge.


Na fotografiji koja prikazuje Morrisona sa suprugom i dvoje djece, a trebala je biti postavljena kao službena slika na njegovu osobnom websiteu, premijer nosi blještavo bijele tenisice, ali su obje za lijevu nogu.


Osoba koja je fotošopirala fotografiju imala je plemenitu nakanu, želeći odrpane premijerove »adidasice« zamijeniti novim tenisicama.




Fotografija je vrlo brzo izazvala burne reakcije na društvenim mrežama na kojima su se korisnici rugali i pravili šale na Morrisonov račun.


Premijerov glasnogovornik je kazao da on nije autorizirao fotografiju, a na Twitteru se oglasio i sam Morrison nastojeći objavom umanjiti nastalu ‘štetu’, osobito s obzirom na skoru novu izbornu kampanju.


U objavi je napisao da bi njegovo osoblje, kad se već prihvaća photoshopa, umjesto tenisica moglo fotošopirati njegovu kosu.


Reuters


Reuters



Reuters


Reuters