Svađa završila tragično

Pucnjava u kuglani: Troje ubijenih kod Los Angelesa

Hina

Reuters

Reuters

Policijska uprava Torrancea rekla je kako su policajci odgovarali na poziv te su na lokaciji pronašli više žrtava sa prostrijelnim ranama. Dvojica muškaraca prevezena su u bolnicu, dvojica su odbili liječničku pomoć, a troje ih je na mjestu proglašeno mrtvima



LOS ANGELES Trojica muškaraca su ubijena a četvero ih je ranjeno u subotnjoj pucnjavi u kuglani u gradu Torranceu na periferiji Los Angelesa, a policija ujedno napominje kako i dalje traga za jednim ili više počinitelja.


Incident je uslijedio nakon tučnjave u kuglani Gable House, koja osim kuglanja nudi i arkadne video igre, navode lokalni mediji.


Policijska uprava Torrancea rekla je kako su policajci odgovarali na poziv te su na lokaciji pronašli više žrtava sa prostrijelnim ranama. Dvojica muškaraca prevezena su u bolnicu, dvojica su odbili liječničku pomoć, a troje ih je na mjestu proglašeno mrtvima.




»Istražitelji trenutno provode naknadnu istragu te rade na tome da identificiraju osumnjičene, ili više njih«, stoji u priopćenju policije.


Torrance se nalazi otprilike 40 kilometara južno od Los Angelesa.