Pojačana kontrola

Pritvorena osoba zbog incidenta pred ulazom u Bijelu kuću

Hina

Reuters

Reuters

Jedna je osoba pritvorena nakon što je vozilom došla do kontrolnog mjesta na ulazu u Bijelu kuću u subotu navečer, rekla je tajna služba, pošto je CNN objavio da je vozač priznao da ima bombu



WASHINGTON Jedna je osoba pritvorena nakon što je vozilom došla do kontrolnog mjesta na ulazu u Bijelu kuću u subotu navečer, rekla je tajna služba, pošto je CNN objavio da je vozač priznao da ima bombu.  


CNN međutim nije uspio dobiti potvrdu od dva sigurnosna izvora da se u vozilu nalazi bilo kakva eksplozivna naprava, no sigurnost u Bijeloj kući je pojačana.


Tajna služba navodi da je neidentificirani vozač pritvoren nakon što se vozilom približio kontrolnom mjestu, no ne spominje se eksplozivna naprava.




Obližnje ulice oko Bijele kuće su zatvorene.


To je drugi događaj takve vrste vezan uz Bijelu kuću u subotu, nakon što je muškarac koji je uspio prijeći ogradu vrta Bijele kuće noću na subotu priveden.


Predsjednik Trump bio je na Floridi za vrijeme oba incidenta.


Tajna služba je kritizirana nakon što je rekla da je muškarac koji se popeo preko ograde Bijele kuće prošli tjedan bio 16 minuta u krugu Bijele kuće prije no što je uhvaćen i pritvoren.