Predsjesnik nije otkrio tajne

Obama sletio u Roswell: Dolazim u miru

Hina

Znate, kada se sastajem sa skupinama dječaka, devetogodišnjaka, desetogodišnjaka.. uvijek me pitaju, jeste li bili Roswellu i je li istina to što govore?«, ispričao je Obama. »Onda im kažem da ću ih morati dati ubiti ako im to otkrijem.



Dobro raspoloženi američki predsjednik Barack Obama posjetio je u srijedu Roswell i rekao da ne može otkriti jesu li isto učinili i izvanzemaljci u slavnom slučaju iz 1947. godine.


»Kada sam sletio rekao sam ljudima da dolazim u miru«, rekao je Obama, šaleći se o izrazu koji se izvanzemaljcima pripisuje u brojnim pričama i filmovima.


Roswell, grad s 50 tisuća stanovnika u Novom Meksiku, diljem je svijeta poznat po tome što je prije 65 godina navodno bio poprište rušenja »letećeg tanjura« i njegove izvanzemaljske posade, koje je pronašla i sakrila američka vlada.




»Znate, kada se sastajem sa skupinama dječaka, devetogodišnjaka, desetogodišnjaka.. uvijek me pitaju, jeste li bili Roswellu i je li istina to što govore?«, ispričao je Obama. »Onda im kažem da ću ih morati dati ubiti ako im to otkrijem. A oni razrogače oči«, šalio se predsjednik. »Naše tajne ostaju ovdje«, zaključio je.


Obama je bio u Roswellu u sklopu posjeta Novom Meksiku, gdje je promovirao svoju gospodarsku politiku.