Srećom, bez poginulih

Najmanje 40 ozlijeđenih u sudaru dva tramvaja u Sarajevu

Hina

Nakon nesreće tramvajski je promet prekinut a policija provodi očevid kako bi se utvrdile okolnosti pod kojima je došlo do sudara



SARAJEVO – Najmanje 40 osoba ozlijeđeno je u petak u sudaru dva tramvaja u Sarajevu, potvrdili su policija i bolnički izvori.


Nesreća se dogodila oko 14 sati kada je tramvaj koji se kretao iz pravca starog dijela grada Baščaršije udario u tramvaj koji je skretao ka Željezničkom kolodvoru.


Glasnogovornica Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu (KCUS) Selma Muhić potvrdila je kako je nakon nesreće liječničku pomoć u njihovoj službi hitne pomoći potražilo 28 osoba no među njima nije bilo nikoga s ozljedama opasnim za život.




»Uglavnom se radi o kontuzijama i posjekotinama«, objasnila je Muhić.


Najmanje još dvanaest ozlijeđenih medicinsku je pomoć potražilo u općoj bolnici.


Nakon nesreće tramvajski je promet prekinut a policija provodi očevid kako bi se utvrdile okolnosti pod kojima je došlo do sudara.


»O uzrocima nesreće još uvijek ne možemo govoriti. Nakon očevida ćemo imati više informacija. Informiran je dežurni tužitelj a angažiran je i sudski vještak prometne struke«, izjavio je glasnogovornik sarajevske policije Irfan Nefić.