Skupa ljubavnica

NOVI PROBLEMI Trumpov odvjetnik tajno snimao razgovore o isplatama Playboyevoj zečici

Hina

Michael Cohen FOTO Reuters

Michael Cohen FOTO Reuters

Pozivajući se na odvjetnike i druge upućene izvore, NY Times prenosi da je FBI ove godine zaplijenio snimku tijekom pretresa Cohenova ureda



Dugogodišnji odvjetnik američkog predsjednika Donalda Trumpa, Michael Cohen tajno je snimio razgovor s Trumpom prije izbora 2016. u kojem su razgovarali o isplati Playboyeve zečice koja tvrdi da je bila Trumpova ljubavnica, objavio je u petak New York Times.


Pozivajući se na odvjetnike i druge upućene izvore, list prenosi da je FBI ove godine zaplijenio snimku tijekom pretresa Cohenova ureda.


Savezni tužitelji u New Yorku istražuju Cohena zbog porezne utaje i prevare banke, kao i za moguće kršenje zakona o financiranju predizborne kampanje.




Posljednja optužba povezana je s isplatom 130.000 dolara porno glumici Stormy Daniels i još nekim stvarima u vezi s Trumpovom kampanjom, rekao je izvor.


FBI je zaplijenio dokumente i datoteke tijekom istrage koja se jedan krak šire istrage posebnog tužitelja Roberta Mullera o mogućim vezama Trumpovih suradnika i Rusije u predizbornoj kampanji.


Cohenovi odvjetnici i Trumpov pravni zastupnik Rudy Giuliani nisu bili dostupni za komentar.


Giuliani je NYT-u rekao da je Trump na snimci razgovarao s Cohenom o isplatama, ali da do njih nikada nije došlo.


Dodao je da snimka traje dvije minute i dokazuje da predsjednik nije učinio ništa loše.


Bivši model Karen McDougal rekla je da se s Trumpom upustila u ljubavnu vezu 2006., nedugo nakon što je njegova supruga Melania rodila njihova sina Barona.


McDougal je krajem predizborne kampanje priču prodala listu The National Enquirer za 150.000 dolara, ali je tabloid u vlasništvu Trumpova prijatelja nikada nije objavio, prenosi NYT.


Striptizeta Stormy Daniels, pravim imenom Stephanie Clifford, želi sudskim putem poništiti sporazum iz 2016. prema kojem je za šutnju o seksu s Trumpom 2006. dobila 130.000 dolara.


Trump niječe vezu s McDougal, kao i to da je ikada imao spolni odnos s Daniels.