Neobična svjetlost

LETEĆI TANJURI NA IRSKOM NEBU? Pilotkinja uočila objekt koji se približio zrakoplovu

P. N.

Pilotkinja kompanije British Airways kontaktirao kontrolu leta u Shannonu jer je pomislila da su u tijeku vojne vježbe - no nisu bile / Reuters

Pilotkinja kompanije British Airways kontaktirao kontrolu leta u Shannonu jer je pomislila da su u tijeku vojne vježbe - no nisu bile / Reuters

Spomenuta pilotkinja je dok je letjela iz kanadskog grada Montreala za Heathrow ugledala vrlo blještavu svjetlost i leteći objekt koji se približio lijevoj strani zrakoplova prije no što je 'velikom brzinom skrenuo na zapad', kako je ispričala



Irska zrakoplovna uprava istražuje dojave o blještećim svjetlima i letećim tanjurima pokraj jugozapadne obale Irske, javlja BBC. 


Neobičan prizor nalik UFO-u na nebu navodno se pojavio u petak ujutro u 6:47 sati kada je pilotkinja kompanije British Airways kontaktirao kontrolu leta u Shannonu.  


Htjela je znati jesu li u tijeku vojne vježbe u tom području jer je vidjela kako se nešto kreće velikom brzinom, no vježbi nije bilo.




Spomenuta pilotkinja je dok je letjela iz kanadskog grada Montreala za Heathrow ugledala vrlo blještavu svjetlost i leteći objekt koji se približio lijevoj strani zrakoplova prije no što je ‘velikom brzinom skrenuo na zapad’, kako je ispričala.


Zapitala se što bi to moglo biti, no srećom nije se činilo da će doći do sudara. 


Drugi pilot koji radi za kompaniju Virgin Atlantic reagirao je na ovu vijest rekavši da je možda riječ o meteoru ili drugom objektu koji ponovo ulazi u Zemljinu atmosferu. 


On je naime potvrdio da je viđeno ‘više objekata koji se kreću istom putanjom’, te je naglasio da emitiraju snažnu svjetlost.


I on je vidio dva ‘blješteća svjetla’ koja su se udaljila velikom brzinom. 


Treći je pilot pak rekao da je bila riječ o ‘astronomskoj brzini poput brzine od Mach 2’ – što je dvostruka veća brzina od zvučne.