Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. rujna 2019.

KAKVA BLAMAŽA! Pogledajte kako je švedska policija "razvalila" Donalda Trumpa na Twitteru

foto: REUTERS
foto: REUTERS
Autor:
Objavljeno: 20. srpanj 2019. u 19:30 2019-07-20T19:30:18+02:00

Odgovor je bio kratak i vrlo poučan, a njegova pouka je da švedski premijer ne može učiniti ništa, jer Švedska nije država u kojoj se problemi s pravosuđem rješavaju onako kako je to zamislio Donald Trump.

Američki predsjednik Donald Trump još jednom se osramotio Twitteru, svojoj omiljenoj društvenoj mreži. Točnije, osramotila ga je Švedska policija.

Naime, Trum je tamo objavio kako je "upravo razgovarao s Kanye Westom", popularnim američkim reperom, o slučaju Rakima Mayersa, američkog repera, tekstopisca, glazbeni producent i redatelja videospotova koji je sebi nadjenuo umjetničko ime ASAP Rocky. Taj je pak reper zbog nasilja završio u švedskom zatvoru. 

- Upravo sam razgovarao s Kanye Westom o zatvaranju njegovog prijatelja ASAP Rocky-a. Nazvat ću vrlo talentiranog švedskog premijera, da vidim što možemo učiniti da pomognemo. Toliko puno ljudi bi željelo vidjeti brzo rješenje ove situacije, napisao je na svom Twitter profilu američki predsjednik.

Ubrzo mu je stigao odgovor sa službenog Twitter profila švedske policije. Odgovor je bio kratak i vrlo poučan, a njegova pouka je da švedski premijer ne može učiniti ništa, jer Švedska nije država u kojoj se problemi s pravosuđem rješavaju onako kako je to zamislio Donald Trump.

- "Žao nam je, gospodine Predsjedniče. Morate poštivati švedsko pravosuđe i pričekati da se ovaj slučaj procesuira. Švedski premijer se neće miješati, a ne biste trebali ni vi, glasio je odgovor švedske policije.

trumpina

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.