Neka nova znanja

Želite li ovu godinu pamtiti po dobru? Naučite kako na radionicama „Manifestiraj svoje snove“ i „Snaga žene“

P. N.

Petra Čutuk

Petra Čutuk

Radionice se održavaju u subotu, 5. ožujka u Hotelu Bonavia, a voditeljica je Petra Čutuk



Koji su vaši planovi za ovu godinu? Što želite manifestirati? Želite li da ovo bude vaša najbolja godina? Na radionici „Manifestiraj svoje snove“ što će biti održana u subotu, 5. ožujka u Hotelu Bonavia od 16 do 19 sati uz pomoć voditeljice Petre Čutuk imat ćete priliku shvatiti koji su vaši ciljevi, što želite manifestirati, osloboditi se strahova i uvjerenja koja vas sprječavaju u procesu manifestacije, naučiti korake kako manifestirati sve što poželite, napraviti plan za svaki mjesec pred sobom pomoću alata koje ćete dobiti na radionici, ali i intuitivno odabrati svoje sretne kristale i stvoriti Zasu narukvicu koja će biti vaša amajlija i pomagati vam.


Istoga dana, na istom mjestu, no u terminu od 13 do 15.30 na rasporedu je radionica „Snaga žene“. Osjećate li da je vaša energija pomalo uspavana? Trebate li napuniti svoje baterije? Želite li se osjećati dobro u svojoj koži? Želite li probuditi svoju ženstvenost? Sada je savršen trenutak da naučite probuditi svoju unutarnju, najsnažniju žensku energiju.


– Naučit ćemo jednostavne, snažne vježbe koje će nam pomoći da poboljšamo kvalitetu svog života, pojačamo svoju energiju, probudimo ženstvenost, između ostalog i uz pomoć taoističkih vježbi za buđenje i kultivaciju naše najsnažnije – seksualne energije, a koje donose zdravlje, snagu, balans, povećavaju samopouzdanje, osjećaj sreće i zadovoljstva. Radit ćemo jednu od najvažnijih vježbi za žene – Jelen. To je drevna taoistička vježba za koju je potrebno 10 minuta dnevno, a donosi sjajne dobrobiti kao što su umanjenje bolova tijekom menstruacije, uravnotežavanje menstrualnog ciklusa, buđenje energije u nama, uklanjanje umora i depresije, pojačavanje plodnosti, poticanje prokrvljenosti u abdomenu što čini spolne organe zdravima, učvršćivanje grudiju, navodi Čutuk.




Broj polaznika je ograničen zbog individualiziranog pristupa. U cijenu radionice „Manifestiraj svoje snove“ uključena je i narukvica koju ćete izraditi, te za ranije uplate iznosi 222, a na dan radionice 290 kuna. Promo cijena za „Snagu žene“ je 283, a na dan radionice 350 kuna.


Zainteresirani se mogu prijaviti putem maila [email protected], pozivom na 095/37-37-423, kao i prijavom na stranici http://zasu.biz (pod eventi).