SDP, ARS, HNS I HSS

Zaharija: “Želimo nadograditi školu i izgraditi dvoranu u Jelenju”

Sanja Gašpert

Luka Zaharija / Snimio Roni BRMALJ

Luka Zaharija / Snimio Roni BRMALJ

Komadina nam je obećao podršku županije projektima koje planiramo ostvariti a najvažniji su nadogradnja škole i izgradnja školske dvorane, izgradnja multimedijalnog centra i komunalno uređenje Općine Jelenje, kazao je Luka Zaharija, kandidata za načelnika Općine Jelenje



 JELENJE Jelenjska koalicija SDP, ARS, HNS i HSS predstavila je predizborni program i kandidate, koji su pozvali mještane Općine Jelenje da u nedjelju, 21. svibnja izađu na izbore i izaberu listu broj 6. za Općinsko vijeće, kao i “ozbiljnost i odgovornost koju mi kao koalicija predstavljamo i našeg Luku Zahariju za načelnika Općine Jelenje na listi broj 5.”


Također, kandidati su pozvali mještane da svoj glas daju Zlatku Komadini za župana i podrže njegovu koalicijsku listu za Skupštinu Primorsko-goranske županije.


– Općina Jelenje je danas na koljenima, situacija je vrlo ozbiljna i zabrinjavajuća. Mještani su duboko podijeljeni manipulacijama privatnih interesa pojedinaca koji ne poznaju granice svojih razornih ambicija. U izbornoj kampanji smo vidjeli razne zlouporabe udruga i ostalih organizacija s područja Općine Jelenje u političke svrhe kako bi se i dalje dijelilo mještane, što je politički vrlo neodgovorno. Čuli smo mnogobrojne laži o nama i našem kandidatu za načelnika plasirane od onih koji o sebi nemaju što reći stoga pričaju o drugima. Naš kandidat za načelnika je javno u brošuri naveo svoj broj telefona na kojeg ga mogu kontaktirati mještani i pitati ga što god ih zanima, kazao je Luka Zaharija (SDP), kandidat za načelnika Općine Jelenje.




Dodao je kako je ova koalicija očekivala javno sučeljavanje, do čega nije došlo »jer se jedan od kandidat boji«.


– SDP, ARS, HNS i HSS su ozbiljne političke stranke sa svojim županijskim organizacijama koje nas podržavaju, imamo stalnu obavezu političkog rada tokom svih godina a ne samo nekoliko dana prije izbora ili kada smo na vlasti. Bez jake potpore baznih organizacija i županijske razine razvoj Općine Jelenje je nemoguć. Naš dugogodišnji rad u Vijeću i iskustvo koje imamo je garancija uspjeha i razvoja Općine. Dodatna garancija naše predanosti radu i ozbiljnosti je to što je u utorak, 16. svibnja u Dražice došao Zlatko Komadina dati podršku našem kandidatu za načelnika i koaliciji na predstojećim izborima. Obećao nam je podršku županije projektima koje planiramo ostvariti a najvažniji su nadogradnja škole i izgradnja školske dvorane, izgradnja multimedijalnog centra i komunalno uređenje Općine Jelenje, kazao je Zaharija. Listu koalicije stranaka za Jelenje uz kandidata za načelnika Luku Zahariju i Franka Šulera kao zamjenika čine i Marinko Linić, Arsen Blažić, Dina Buneta, Zlata Zaharija Ćućić, Rina Rutar, Dalibor Kukuljan, Siniša Linić, Milica Ban, Maja Karić, Robert Superina, Mladen Silić, Ljubo Kukuljan i Iris Orešković.