Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. prosinca 2019.
Ususret izborima

'Zadnji na listi – prvi za ljude': Predstavljeni nositelji lista Živog zida za Vijeća MO-a

Snimio Silvano JEŽINA
Snimio Silvano JEŽINA
Autor:
Objavljeno: 26. studeni 2018. u 19:43 2018-11-26T19:43:21+01:00

Fokus kandidata Živog zida bit će na komunalnoj infrastrukturi po spomenutim kvartovima - od postavljanja uličnih klupa gdje nedostaju, pa do uređenja parkova odnosno dječjih igrališta, osvjetljavanja dijelova grada koji su godinama u mraku, istaknuli su nositelji lista

RIJEKA Živi zid na izbore za Vijeća mjesnih odbora izlazi sam s kandidacijskim listama u osam mjesnih odbora – Belveder (Monika Jukić), Mlaka (Mario Šuper), Škurinje (Petar Turinski), Podvežica (Luka Matković), Kozala (Dubravka Nemarnik), Gornja Vežica (Siniša Ferenčić), Srdoči (Mitar Vrsalović) i Orehovica (Saša Novalić).

Nositelji lista borit će se protiv korupcije, stranačke isključivosti, a zalagat će se za rad, inicijative, ideje te biti orijentirani prema građanima i konkretnim kvartovskim problemima, priopćeno je na tiskovnoj konferenciji ove stranke, koja izlazi na izbore pod sloganom „Zadnji na listi – prvi za ljude“.

- Fokus kandidata Živog zida bit će na komunalnoj infrastrukturi po spomenutim kvartovima - od postavljanja uličnih klupa gdje nedostaju, pa do uređenja parkova odnosno dječjih igrališta, osvjetljavanja dijelova grada koji su godinama u mraku (kao primjer je naveden dio oko dvorane OŠ Srdoči op.a). Bitna stavka za nas je i sigurnost sudionika u prometu ali i povećanje parkirališnih kapaciteta. O svim našim zahvatima građani će biti obaviješteni putem društvenih mreža jer smatramo da to odbori moraju činiti kao i to da moraju biti nositelji raznih događanja – kulturnih, sportskih i slično, istaknuli su nositelji lista za Gornju Vežicu, Srdoče, Belveder i Podvežicu, pozivajući građane da izađu na izbore te na taj način ispune građansku dužnost.

- Izborom kandidata s lista Živog zida jamčimo kvalitetniju suradnju te realizaciju svega onoga što si zajedno postavimo za ciljeve, poručeno je.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.