Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 6
Sutra: 13° 13° 6
19. studenoga 2019.
Uzbudljiv dan na parkingu

foto WARMUP TUNING SHOW & SPL Uzdahe u Kostreni mamili preuređeni limeni ljubimci

Foto D. Škomrlj
Foto D. Škomrlj
Autor:
Objavljeno: 29. travanj 2018. u 21:06 2018-04-29T21:06:00+02:00

KOSTRENA Gužvovito i bučno bilo je danas od ranih jutarnjih sati pa sve do kasnih večernjin na parkiralištu iznad plaže Nova voda u Kostreni ili gdje se održavao show za ljubitelje »nabrijanih« automobila. Na ovu lokaciju, smještenu na 45"29'50.6 sjeverne geografske širine i 14"50'30.6 istočne geografske dužine – kako su organizatori precizirali u pozivu, stiglo je osamdesetak automobila kojima su vlasnici promijenili vanjski i unutarnji izgled. I to vrhunski!

Organizatori su bili FMT Croatia i Auto-audio klub Omišalj, a događaj nazvan »Warmup Tuning Show & SPL 2018« održavao se prvi put.
– Auto-audio klub Omišalj u suradnji s FMT Croatia organizirao je druženje i natjecanje za vozila koja su vlasnici preuredili ili prenamijenili, te žele pokazati svoj trud. Uz ljubitelje preuređenih vozila na događaju se odvijalo i natjecanje u autoakustici gdje je oboren rekord u Hrvatskoj u klasi Mini SPL i to sa 151,3dB.

RI294X21

Odaziv je bio čak i veći od očekivanog a vozila su pristigla iz cijele regije ali i susjednih zemalja. Zahvalili bi se svim sudionicima i posjetiteljima na korektnom ponašanju i velikoj podršci. Također, veliko hvala svim sponzorima te se nadamo uspješnoj suradnji i sljedeće godine – poručili su organizatori iz omišaljske udruge.

RI294X22

Ova omišaljska udruga registrirana je u listopadu 2008. godine s osnovnim ciljem promicanja auto akustike i srodnih djelatnosti, razvijanje i unapređivanje amaterskog rada na području autoakustike, te pratećih tehničkih disciplina, popularizacije auto akustike među građanstvom i briga za prometni odgoj svojih članova te sudjelovanj u organizaciji i provedbom različitih akcija, natjecanja, susreta, škola, izložbi, ekskurzija, promatranja i slično s drugim udrugama.

Upravo jedan takav susret i natjecanje održalo se danas u Kostreni i privuklo veliki broj sudionika i posjetitelja na prostor iznad Nove vode, gdje su ih čekali trofeji, tombola s nagradama, razni sponzori sa svojim prezentacijama i zabavne aktivnosti.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.