Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 6
Sutra: 8° 8° 6
22. veljače 2020.
Incident u PSHG-u

foto Urušio se dio stropa dvorane Sušačke gimnazije u Rijeci. Dvorana je u tom trenutku bila puna učenika

Foto Silvano Ježina
Foto Silvano Ježina
Autor:
Objavljeno: 20. ožujak 2018. u 14:20 2018-03-20T14:20:00+01:00

Strop se urušio u zapadnom dijelu dvorane, a radi se o padu dviju knauf ploča te lustera. Dvorana je odmah zatvorena i do sanacije neće se korsiti iz sigurnosnih razloga, rekao je predsjednik Školskog odbora Jakša Mlačić

Posljednji sat nastave tjelesnog odgoja u Prvoj sušačkoj hrvatskoj gimnaziji u ponedjeljak je završio s incidentom, a riječ je o padu dijela stropa u dvorani škole.

Iako je dvorana bila puna učenika nitko nije stradao, jer kako pojašnjava predsjednik Školskog odbora Jakša Mlačić do urušavanja stropa došlo je u dijelu dvorane u kojem se u tom trenutku nitko nije nalazio.

– Strop se urušio u zapadnom dijelu dvorane, a radi se o padu dviju knauf ploča te lustera. Dvorana je odmah zatvorena i do sanacije neće se korsiti iz sigurnosnih razloga. Do pada stropa došlo je pred kraj nastave, za vrijeme sedmog sata.

Odmah smo incident prijavili osnivaču škole, Primorsko-goranskoj županiji, čiji su djelatnici odmah došli u školu i pregledali dvoranu, kaže Mlačić.

Informaciju da su odmah reagirali na nastalu situaciju potvrđuju i u Primorsko-goranskoj županiji te najavljuju kako je sanacija stropa dvorane zakazana već za srijedu. Za saniranje nekoliko četvornih metara stropa prema procjenama trebat će izdvojiti 6.200 kuna s PDV-om.

Foto Silvano Ježina

Snimili čitatelji

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.