Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
21. siječnja 2020.
Dan borbe protiv droge

Udruga Vida: Kad tetovaže pričaju priče

Fotografije tetovaža koje su u veljači bile izložene u Krku / Snimio Mladen TRINAJSTIĆ
Fotografije tetovaža koje su u veljači bile izložene u Krku / Snimio Mladen TRINAJSTIĆ
Autor:
Objavljeno: 20. lipanj 2018. u 18:34 2018-06-20T18:34:32+02:00

Udruga Vida najavila izložbu »Fotkam ti priču« i plesni performans grupe Flame »Draw the line«

RIJEKA Prelaženje granica između »nas« i »njih«, građana i ovisnika, jedan je od ciljeva proslave Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga.

Greta Grakalić Rački predstavila je u ime Udruge Vida na press konferenciji  projekt »Fotkam ti priču« zasnovan na temeljima predstavljanja bivših i trenutnih ovisnika kroz drugačiji objektiv.

Kroz fotografije tetovaža štićenika udruge i građana koji su se odlučili uključiti, ispričat će svoje životne priče i opisati ideje o sebi koje imaju.

 Nevia Krupljanin iz Udruge Vida je govoreći o važnosti Udruge je istaknula kako su prvi u Primorsko-goranskoj županiji otvorili Resocijalizacijski centar u kojem njihovi korisnici mogu uz zdravi doručak, tražiti posao, ispunjavati molbe ili sudjelovati u ostalim aktivnostima udruge.

U cilju obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga, 26. lipnja, otvorit će se izložba  fotografija u RI INFO s početkom u 16 sati, a javnost će ju moći pogledati do 4. srpnja u Wine baru »Prostorija« na Trgu Šišmiš.

Na istom trgu, prema najavi koreografa Dominika Valića, 27. lipnja Plesna grupa »Flame« će održati performans »Draw the line« s početkom u 21 sat. Na sva događanja ulaz je besplatan.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.