Tradicionalni kalendar

U Grand hotelu Bonavia održana donatorska večer Udruge ”…I djeci s ljubavlju”

Sandy Uran

Foto I. Tomić

Foto I. Tomić



RIJEKA – U Grand hotelu Bonavia održana je donatorska večer na kojoj je donacijama i prodajom tradicionalnog kalendara za 2018. Udruge »…I djeci s ljubavlju« inaugurirano prikupljanje novčanih sredstava za projekt »Želimo vježbati vid«. Osnovni cilj ove akcije jest uređenje i opremanje vlastitog kabineta udruge za pomoć djeci s oštećenjima vida, a koji uključuje stručnu podršku i stručni mobilni tim. Uz to, radit će se i  na senzibilizaciji opće i stručne javnosti za izuzetno važnu ranu intervenciju, ne samo na lokalnoj, već i na razini cijele Hrvatske.


Tim povodom inicijatorica i predsjednica Udruge »…I djeci s ljubavlju« Livia Mjeda istaknula je važnost ovog projekta. Za kalendar su pozirale sportašice s vrhunskim svjetskim i europskim odličjima iz Primorsko goranske županije te jedna sportašica iz Zagrebačke Županije. Kao promotorice u ovoj hvale vrijednoj akciji sudjelovale su: Katarina Ježić, Sanja Jovanović, Rebecca Domika, Iva Matanović, Ljiljana Peroš, Ida Štimac, Lea Ming Li gošća iz Zagrebačke županije, Snježana Pejčić, Ema Kajić, Iva Matanović, Ana Jelušić Black i Ana Znaor i Sanja Polić. Kalendar je tijekom večeri bio u prodaji po cijeni od 50 kuna. Projekt je realiziran pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar –Kitarović. 


Svojim nastupom bez honorara projekt su podržali: Viktor Čandrlić Jajaš, Klapa Fortunal, Klapa Tramuntana, Joso Butorac, Goranka i Marin Tuhtan, Muška klapa Mistral, Ženski vokalni sastav Luštrin iz Kostrene, Maja Veljak i Ana Miškulin – duet violina i grupa Acoustics. Tijekom večeri u kojoj je voditeljska uloga pripala Josi Krmpotiću održana je modna revija Future Nove koju su nosile članice projekta+- 60.




Svi koji žele sudjelovati u akciji mogu to učiniti i putem emaila: [email protected], mobitela  097 704 2099, te narudžbenicama za pravne subjekte ili na štandu koji će tijekom studenog i prosinca 2017. biti postavljen na riječkom Korzu. Također je moguće uplatiti donaciju s naznakom »Želimo vježbati vid« putem IBAN-a: HR 1423400091110338122, Privredna banka Zagreb.