25. rujna

U Dražicama besplatna radionica o poslovanju u malom i srednjem poduzetništvu uz podršku IT-a

Sanja Gašpert

Snježana Babić, Saša Hirnig i Robert Marčelja

Snježana Babić, Saša Hirnig i Robert Marčelja



JELENJE Poslovanje u malom i srednjem poduzetništvu uz podršku informacijsko-komunikacijskih tehnologija tema je besplatne radionice što će biti održana u srijedu, 25. rujna s početkom u 18 sati u Vijećnici Općine Jelenje u Dražicama, najavili su na konferenciji za novinare predstavnici organizatora, dekan Veleučilišta u Rijeci dr. sc. Saša Hirnig i jedna od predavačica Snježana Babić te načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja.


Kako je tom prigodom istaknuto, riječ je o novom programu Veleučilišta u Rijeci, koji je namijenjen osobama koje žele unaprijediti svoje postojeće poslovanje, kao i osobama koje žele postati poduzetnici.


– Općina Jelenje podržala je ovu aktivnost Veleučilišta u Rijeci, a sve s ciljem da našim mještanima, poduzetnicima i obrtnicima približimo osmišljeni program, kako bi postojeći poduzetnici mogli unaprijediti svoje poslovanje ili neki od mještna krenuli u poduzetničke vode, što im ovaj program olakšava, kazao je načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja.




Prijave za radionicu obavljaju se na internet stranicama Općine Jelenje i Veleučišta u Rijeci, a dodatne informacije o radionici i samom programu mogu se dobiti u Veleučilištu u Rijeci.