Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4n
Sutra: 7° 7° 4n
18. siječnja 2020.
Akcija na Korzu, izložbe, radionice...

Trgovačka i tekstilna škola jubilej najavila - jabukama

Učenici su darivali građane jabukama, ali i kolačima, učeničkim radovima i edukativnim letcima / Snimio Ivica TOMIĆ
Učenici su darivali građane jabukama, ali i kolačima, učeničkim radovima i edukativnim letcima / Snimio Ivica TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 20. listopad 2017. u 22:46 2017-10-20T22:46:04+02:00

Trgovačka i tekstilna škola ovom je akcijom željela potaknuti građane da povećaju zastupljenost jabuke u svakodnevnoj prehrani, a i započeti s bogatim programom obilježavanja visoke obljetnice – 165 godina školovanja za trgovačka i tekstilna zanimanja u Rijeci

RIJEKA  U povodu Svjetskog dana jabuka, 20. listopada, učenici Trgovačke i tekstilne škole Rijeka darivali su na Korzu građane jabukama, ali i kolačima, učeničkim radovima i edukativnim letcima.

Trgovačka i tekstilna škola ovom je akcijom željela potaknuti građane da povećaju zastupljenost jabuke u svakodnevnoj prehrani, a i započeti s bogatim programom obilježavanja visoke obljetnice – 165 godina školovanja za trgovačka i tekstilna zanimanja u Rijeci.

U školskoj knjižnici, u sklopu zajedničkog projekta i javne manifestacije škole, Dan jabuke u TitŠ, održana je informacijska radionica »Jedna jabuka na dan tjera doktora iz kuće van!«.

Relevantne podatke dobivene pretraživanjem informacijskih izvora, učenici  Knjižničarske družine prikazali su na panou »Jabuka, formula zdravlja«, koji je izložen u holu škole.

U sklopu projekta na razini škole održane su i radionice šivanja te oslikavanja predmeta s motivom jabuke koji su se, uz edukativne letke, dijelili građanima Rijeke na Korzu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.