Bogat program

Tower centar Rijeka ovaj vikend slavi deseti rođendan: Sutra koncert Nine Badrić

Ljiljana Hlača

Foto: Vedran Karuza

Foto: Vedran Karuza



RIJEKA Tower centar Rijeka slavi svoj deseti rođendan pa je za tu prigodu pripremljen bogat program za ovaj vikend. Proslava počinje sutra u 10 sati predstavom za mališane pod nazivom Maskota show, dok će se u 20.30 sati održati koncert Nine Badrić. Proslava rođendana bit će upotpunjena otvorenjem Winter Landa (zimske bajke) i prvog riječkog Bowling centra, istaknuli su jučer na konferenciji za novinare Saša Brusić iz Tower centra te Siniša Grgantov iz tvrtke Happy Times.


Veselo će biti i u nedjelju koja će biti posvećena sportu, odnosno prezentaciji nogometa dok su organizatori najavili druženje tog dana i s nogometašima u 18.30 sati. Zbog rođendana Tower je omogućio potrošačima popuste u svojim trgovinama cijeli vikend, a cijeli »šušur« u subotu će obogatiti torta, bezalkoholni kokteli i animacija riječkog komičara Davora Jurkotića.


– Winter Land i Bowling centar i ove godine će prostor bivšeg Semerara na 4. katu pretvoriti u pravu zimsku božićnu bajku, kazao je Grgantov. Ovaj sadržaj će posjetiteljima ponuditi puno zabave poput klizanja na jedinstvenom klizalištu na zatvorenome koji će ove godine biti nešto veći nego lani, igranja u Happy landu – zabavnom parku i kuglanja.Winter Land koji ostaje otvoren do 15. siječnja je svojevrsna adventska ekstenzija svega onoga što će se tijekom prosinca događati na Korzu i oko njega, naglasili su organizatori.

Dominik Damiš iz TZ-a Grada Rijeke jučer je najavio i početak riječkog adventa koji starta ove nedjelje paljenjem prve svijeće adventskog vijenca i božićne rasvjete koja je već postavljena po Korzu i ulicama centra grada.