Toliko o kvalitetnoj gradnji

Težak incident u kantini Filozofskog u Rijeci: Na djevojku pala staklena vrata i ozlijedila je

P. N.

Foto čitatelj

Foto čitatelj

Kako doznajemo od svjedoka događaja, vrata u kafiću na adresi Sveučilišna avenija 4, jutros su se zaglavila, pa ostavljena da tako stoje otvorena. - Na kraju su pala sama od sebe. Rub vrata je pogodio djevojku u rame, kaže svjedok događaja



U kantini Filozofskog fakulteta – caffe baru Reful – u riječkom Studentskom kampusu na Trsatu jutros je došlo do teškog incidenta, u kojem je ozlijeđena jedna djevojka. 


Naime, na nju su “iz čista mira” pala klizna staklena vrata koja vode do terase.


Kako doznajemo od svjedoka događaja, vrata u kafiću na adresi Sveučilišna avenija 4, jutros su se zaglavila, pa ostavljena da tako stoje otvorena.




– Na kraju su pala sama od sebe. Rub vrata je pogodio djevojku u rame. Ostala je pri svijesti, ali je ostala mirovati na podu. Hitna pomoć je došla i imobilizirala ju, priča naš sugovornik koji je svjedočio događaju, uz zaključak – “toliko o kvalitetnoj gradnji modernog Kampusa”.


U ovom trenutku još nemamo informacije o ozljedama stradale djevojke.


Kafićem upravlja Studentski centar, no tamo poručuju kako je za održavanje nadležna tehnička služba Kampusa.



– Problema je s tim vratima već bila, a sve je to odraz loše gradnje objekata u Kampusu, gdje ima i projektantskih i izvođačkih grešaka, kaže Dinko Jurjević, ravnatelj SC-a.


Prema njegovim informacijama, stradala žena nije studentica, već zaposlenica Akademije primijenjenih umjetnosti.


– Vrata su ispala iz ležišta i okrznula ženu koja je sjedila za stolom. Po prvim informacijama, nije teže ozlijeđena, nastavlja Jurjević, koji je poslao ekipu na lice mjesta i očekuje izvješće o događaju.