Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 1
Sutra: 16° 16° 1
22. travnja 2019.
'Upoznaj svoju zemlju'

TZ Grada Bakra organizirala stručni razgled Bakra

Grupa od 84 osobe okupila se ispred zgrade Magistrata, od kuda je kretao sam razgled
Grupa od 84 osobe okupila se ispred zgrade Magistrata, od kuda je kretao sam razgled
Autor:
Objavljeno: 15. siječanj 2018. u 16:42 2018-01-15T16:42:00+01:00

Pod stučnim vodstvom vodiča Bore Štrbca grupa je obišla sljedeće znamenitosti: Magistrat, Jaz, Perilo, Tursku kuću, crkvu sv. Andrije ap. s katakombama, Frankopanski kaštel, Rimsku kuću i crkvu sv. Križa

BAKAR Povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, u sklopu projekta »Upoznaj svoju zemlju«, Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske organizirala je besplatna vođenja u svim gradovima u kojima djeluju, njih ukupno četrdeset.

Ovoj inicijativi pridružila se i Turistička zajednica Grada Bakra, koja je tom prigodom organizirala stručni razgled Bakra. Grupa od 84 osobe okupila se ispred zgrade Magistrata, od kuda je kretao sam razgled.

Pod stučnim vodstvom vodiča Bore Štrbca grupa je obišla sljedeće znamenitosti: Magistrat, Jaz, Perilo, Tursku kuću, crkvu sv. Andrije ap. s katakombama, Frankopanski kaštel, Rimsku kuću i crkvu sv. Križa.

Turistička zajednica Grada Bakra pripremila je u Kaštelu i malu okrijepu, uz bakarske baškote za sve sudionike.

- Ovom prilikm zahvalili bi se Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske na odličnoj inicijativi i podršci te svima koji su se pridružili obilasku Bakra, posebice našem vodiču, članovima Udruge Bakarska gospoda i kapetani te bakarskom gradonačelniku Tomislavu Klariću, koji je također sudjelovao u obilasku, kazala je direktorica bakarske Turističke zajednice Sonja Jelušić Marić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš