KBC Rijeka

TEŠKE OZLJEDE Pravosudni policajac koji se prostrijelio u Rijeci još uvijek u životnoj opasnosti

Barbara Čalušić

Snimio Marko GRACIN

Snimio Marko GRACIN

Radi se o teškim i po život opasnim ozljedama. U ovom trenutku pacijent još uvijek nije izvan životne opasnosti, no vjerujemo da će unutar tri dana situacija biti jasnija te ćemo tada moći govoriti o konkretnijim prognozama, rekao je prof. dr. Alen Protić



RIJEKA Pravosudni policajac koji se jučer na Županijskom sudu prostrijelio vatrenim oružjem zadobivši teške ozljede mozga još uvijek se nalazi u životnoj opasnosti.


Nakon jučerašnje operacije koja trajala više od četiri sata smješten je na Jednici intenzivnog liječenja Kliničkog bolničkog centra Rijeka i priključen je na aparate kojima se održavaju njegove vitalne funkcije.


Predstojnik Klinike za anesteziologiju i intenzivno liječenje prof. dr. Alen Protić pojasnio da se radi o teškim ozljedama te je u ovom trenutku još uvijek teško prognozirati ishod liječenja nesretnog policajca.  




– Radi se o teškim i po život opasnim ozljedama. U ovom trenutku pacijent još uvijek nije izvan životne opasnosti, no vjerujemo da će unutar tri dana situacija biti jasnija te ćemo tada moći govoriti o konkretnijim prognozama, rekao je Protić. 


Prof. dr. Alen Protić: radi se o tepškim i po život opasnim ozljedama / Snimio Silvano JEŽINA / NL arhiva


Prof. dr. Alen Protić: radi se o tepškim i po život opasnim ozljedama / Snimio Silvano JEŽINA / NL arhiva