Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4
Sutra: 7° 7° 4
20. siječnja 2020.
Nova poslovnica

Svakog tjedna na krstarenja iz Rijeke kreće jedanaest brodova

Foto: Ivica Tomić
Foto: Ivica Tomić
Autor:
Objavljeno: 1. svibanj 2016. u 11:55 2016-05-01T11:55:25+02:00

RIJEKA I.D. Riva, turoperator sa sjedištem u Münchenu, specijaliziran za Hrvatsku u kojoj je prisutan više od 20 godina, otvorio je novu poslovnicu u Hrvatskoj, i to u Rijeci.

– Mi rastemo zajedno s Hrvatskom, a otvaranje poslovnice u Rijeci rezultat je naše sve veće suradnje s kvarnerskim turističkim djelatnicima i tvrtkama, ali i sve većeg zanimanja njemačkih turista za ovaj dio hrvatske obale – kazao je za svečanosti otvorenja poslovnice I.D. Rive njen osnivač i suvlasnik, poznati turistički djelatnik Selimir Ognjenović, te odmah najavio nove turističke programe s polaskom iz Rijeke.

– I.D. Riva ove će godine kretati na krstarenja svakog tjedna iz riječke luke s čak 11 brodova, odnosno s tri broda više nego lani. Jačanje naše sjeverne flote jedan je od strateških ciljeva ove tvrtke, što dokazuje i otvaranje poslovnice u Rijeci u suradnji s domaćom agencijom Kompas Travel d.o.o. Otvorenje nove poslovnice omogućit će kvalitetniju uslugu našim gostima na brodovima, ali i u hotelskom i privatnom smještaju na području Kvarnera.

Osim toga, naši partneri, prvenstveno hotelijeri, dobit će izravnog sugovornika, čime će biti olakšana i ubrzana komunikacija u BtoB segmentu poslovanja – kazao je Ognjenović i dodao da će ova sezona u Hrvatskoj biti dobra, ali da je svibanj i dalje upitan. 

Poslovnica I.D. Riva otvorena je na Rivi Boduli 1.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.