Potraga

Stipe Capan nestao je u Rijeci prije 10 dana: ‘Ne mogu opisati svoju nemoć, brigu i tugu’

Portal Novilist.hr

Foto Nestali.hr, Facebook

Foto Nestali.hr, Facebook



Mladi Stipe Capan nestao je u Rijeci prije deset dana, u noći s četvrtka na petak, prošlog tjedna. Unatoč potrazi u koju se uključio velik broj ljudi još uvijek nije pronađen.


Zadnji je put viđen 31. siječnja oko jedan sat ujutro. Stipe Capan ima 23 godine, a u noći nestanka na sebi je imao tamnoplavu jaknu, sive traperice, crnu majicu i crne cipele. Visok je 189 centimetara i mršave građe. 


Tko god zna nešto o nestanku Stipe Capana, može se javiti na 192 ili u najbližu policijsku postaju.




Stipina prijateljica Lana Končarević u dirljivoj poruci, objavljenoj, sinoć pozvala je sve da nastave potragu i da ne odustaju dok Stipe ne bude pronađen.


“Ne mogu opisati osjećaj nemoći, brige i tuge sa strane nas prijatelja koji smo stotine kilometara daleko od mjesta njegovog nestanka i fizički ne možemo pomoći u potrazi. Nikakvih točnih informacija nema, nitko ništa ne javlja, sve se lagano stišava u medijima, kao da se zaboravlja.


Ne znam što se događa u Rijeci, traži li ga samo policija ili se i prijatelji, poznanici i građani okupljaju svakog dana tražeći ga, ali ovim putem želim nešto poručiti svima vama koji ste u mogućnosti da ga NE PRESTANETE TRAŽITI.


Potraga nije samo objaviti fotografiju, već i uključiti se u grupnu potragu ako imaš vremena, ponajviše ako Stipu osobno poznaješ, pa makar iz viđenja, iz riječkog kafića gdje ti je kuhao kavu, sa novigradskog Waikikija gdje ti je donosio ukusni koktel, ili pak iz dvorane gdje ste popili Laško zajedno… sasvim svejedno!


Obratiti pažnju ne samo na Korzu, već i u parku dok šetaš psa, na riječkim plažama gdje bacaš kamenčiće u more, a onda to isto i u svakom drugom gradu diljem lijepe naše, jer Stipe može biti BILO GDJE!


Stotine kilometara nas dijeli od Hrvatske i ako je ovo što sam ovdje napisala potaknulo bar JEDNU osobu da pomogne, bit ću na miru znajući da sam bar nešto napravila kako bi se Stipe što prije vratio svojoj obitelji i prijateljima. Hvala svima koji su odvojili minutu za pročitati ovo, a još više onima koji će nakon ovoga nešto i poduzeti kako bi pomogli.


Molim vas, dijelite dalje informacije o Stipi”, pozvala je Lana Končarević.