Simpatično i kvalitetno

‘Srušite Jubito s nama’: Mladi Riječani pozivaju na YouTube premijeru filma Star Wheels 2

Portal Novilist.hr

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Star Wheels 2 snimili su riječki srednjoškolci s teškoćama, kroz radionice koje je postavila Udruga Spirit. Ostvarili su simpatični i kvalitetni filmski uradak koji odiše spontanošću i jednostavnošću



RIJEKA Svi oni koji nisu stigli na premijeru filma Star Wheels 2 ne trebaju očajavati. Riječki srednjoškolci iz Ekonomske škole Mije Mirkovića u suradnji s Udrugom Spirit svima su omogućili priliku za popravni. Za samo dva dana, u utorak 30. travnja, zakazana je premijera filma na servisu YouTube.


– Kliknite OVDJE i rezervirajte mjesto za prvu web premijeru. Kada kliknete, budite tako dobri pa stisnite i zvonce obavijesti. Svi zajedno u utorak ćemo pogledati novi nastavak naše svemirske sage, a moći ćemo i razgovarati na YouTube chatu. 


Rezervirajte taj termin i pripremite veliki ekran i zvuk, jer ovo je previše truda da gledate na malim ekranima. Javite nam kako Vam se svidjelo, a mi ćemo prirediti nastavak! Šerajte link i pomognite nam srušiti jubito, pozivaju.




Rijetki su oni koji proteklih mjesec dana nisu čuli za novi nastavak Star Wheelsa. Ipak, ponovimo: riječ je o filmu koji su snimili riječki srednjoškolci s teškoćama, kroz radionice koje je postavila Udruga Spirit. Projekt je uspio ostvariti simpatični i kvalitetni filmski uradak koji odiše spontanošću i jednostavnošću, po riječima svih koji su bili prisutni na premijeri.


Za premijeru Star Wheelsa na YouTubeu pripremljeni su i titlovi na nekoliko jezika, a dostupna je, ponovimo i to, OVDJE.