Polazak sutra u 8

Bijeli vlak nije rasprodan, prijave za odlazak na utakmicu još večeras u Klubu navijača Armada Rijeka

P. N.

Arhiva NL

Arhiva NL

U subotu okupljanje na kolodvoru je u 7.30 sati, vlak kreće u 8



Kako javljaju iz Kluba navijača Armada Rijeka Bijeli vlak nije rasprodan.


Prijave se primaju još večeras od 18 do 21 sat u prostorijama KNA u na adresi Slaviše Vajnera Čiče 5b.


Cijena puta za članove je 100 kuna, dok je za ostale 130 kuna, ulaznica za utakmicu je uključena u cijenu.




U subotu okupljanje na kolodvoru je u 7.30 sati, vlak kreće u 8.


S obzirom na odlazak velikog broja navijača HNK Rijeka koji planiraju odlazak na utakmicu, klub je dao i nekoliko servisnih obavijesti.


Osim „Bijelog vlaka“ u organizaciji kluba navijača Armada očekuje se odlazak velikog broja navijača na utakmicu s osobnim i kombi vozilima te autobusima. Iz policije su obaviješteni da će glavni prihvatni punkt za navijače HNK Rijeka biti naplatne kućice Lučko od kud će se navijači pod policijskom pratnjom prepratiti do parkirališta kod južnog ulaza na stadion Maksimir.


Preporučeno vrijeme dolaska navijača na Lučko je najkasnije 13 sati da bi se izbjeglo kašnjenje na početak utakmice. Gostujuća tribina jug namijenjena za navijače HNK Rijeka se otvara u 13 sati i cijena ulaznice je 30 kuna.


Ulaznice se mogu kupiti još u petak (2. prosinca) u vremenu od 15 do 19 sati na blagajnama na zapadnom ulazu u trening kamp HNK Rijeka ili na dan utakmice od 12 do 15:45 sati na blagajnama na južnom ulazu na stadion Maksimir.


Pozivaju se navijači na fer i korektno navijanje te podsjećaju na protupravna ponašanja iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima prije, za vrijeme i nakon utakmice, a koja se odnose na prekomjernu alkoholiziranost (preko 0,5 g/kg), zabranu uporabe i posjedovanja pirotehnike, svih oblika diskriminacijskog ponašanja i dr.


Pozivaju se svi navijači na korektnu i maksimalnu podršku što će odvesti našu Rijeku do pobjede.