Zagrebačko-riječka svirka

She Loves Pablo i Uma Thurman 1. veljače u Palachu

Ivana Kocijan

Grupa She Loves Pablo koja u Rijeku stiže u sklopu promocije drugog albuma »Burn and Levitate«



RIJEKA - U Palachu će u petak nastupiti zagrebačka grupa She Loves Pablo i riječki bend Uma Thurman.


Grupa She Loves Pablo koja u Rijeku stiže u sklopu promocije drugog albuma »Burn and Levitate« objavljenog u izdanju Geenger Recordsa osnovana je 2005. godine kao stoner-rock dvojac. Iste godine objavili su prvi demo »She Loves Pablo«, dok su 2006. snimili drugi materijal, EP »Country Home«.


Sljedeće godine pridružio im se basist Hrvoje, a 2009. sami su snimili i objavili prvi album »Mother Of All«. U ljeto 2010. pridružio im se Dimitrije Đokić Jimi te u istom sastavu nastupaju i danas. Riječki stoner rock bend Uma Thurman djeluje od 2010. godine. Njihov triperski štih, žestoke dionice i buka traže više od samog slušanja glazbe te pozivaju na duboko opuštanje uma s pokojom eksplozijom emocija.




Dečki kažu da se mješavina glazbe koju stvaraju može usporedit s Tarantinovim filmovima u kojima Kyuss, Tool i old school blues soundtrack drobe male zvučnike. Cijena ulaznice za koncert iznosi 30 u pretprodaji i 40 na ulazu. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u Palachu, Glazbenom centru Rijeka, Dallas Music Shopu u Rijeci, u cafe baru Scandal Express u Puli te u Dirty Old Shopu u Zagrebu.