Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
26. ožujka 2019.
Ljetna večer

foto Romantika na riječkom Gatu: Djevojci priredio iznenađenje i zaprosio je uz tamburaše, baklje i vatromet

Foto S. Drechsler
Foto S. Drechsler
Autor:
Objavljeno: 25. srpanj 2018. u 21:02 2018-07-25T21:02:00+02:00

 Ovo nisam mogla ni sanjati! - uskliknula je Diana Kotur, novopečena zaručnica ovog riječkog romantika.

RIJEKA - Romansa je ispunila riječki Gat kada je Diana Kotur rekla »DA« na romantičnu prosidbu Alena Konjevića uz zelene baklje, tamburaše, vatromet, prijatelje i obitelj na Gatu Karoline Riječke.
Ljetna večer, baklje, prijatelji, obitelj, vatromet i tamburaši osigurali su Alenu divnu prosidbu na koju Diana nije imala šta reći nego »da!«. Naime, Alen je dan proveo u završnim pripremama da svoju djevojku učini svojom zaručnicom. Dogovorio je s njenim prijateljima da ju odvedu na more i u »shooping« kako bi mogao svoj plan provesti u stvrnost. Iznajmio je tamburaše, separe u baru »Karolina«, kupio dimne baklje i dogovorio sa prijateljima da sa druge strane terminala izrade natpise da i ne. Dvadesetak članova obitelji i prijatelja nestrpljivo su ih čekali u »Karolini« uz tamburaše sve dok ih nisu ugledali.

RI2507ED35
Romantična prosidba na Rivi / Foto Sergej Drechsler

Njihov savršen trenutak, koji je pretvorio Gat u mjesto iz bajke, započeo je kada je klenuo na jedno koljeno i izvadio onu malenu, čarobnu, crvenu kutijicu nakon čega je započela tamburaška pjesma i obitelj im se pridružila. Diana je zapalila zelenu dimnu baklju koja je signalizirala prijateljima s druge strane obale da podignu natpis »DA«. U tom je trenutku nebo preplavio vatromet kojeg je popratio glasan pljesak okupljenih. Zagrljaji i suze radosnice ispunile su Gat Karoline Riječke. - Ovo nisam mogla ni sanjati! - uskliknula je Diana Kotur, novopečena zaručnica ovog riječkog romantika. Nakon prekrasne prosidbe slavlje se nastavilo dugo u noć obojenu bojama sreće, ljubavi i veselja. Ova riječka bajkovita večer imala je stvarno sretan završetak.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka