16. sezona

Riječko klizalište Morska pahuljica otvara se u petak u 17 sati. Evo što vas očekuje

Portal Novilist.hr

Foto Ivica Tomić

Foto Ivica Tomić

Klizalište će biti otvoreno za sve posjetitelje uz besplatno klizanje u vremenu od 18 do 22 sata



RIJEKA Prigodnim programom plesne udruge Ri Dance u petak u 17 sati na klizalištu “Morska pahuljica”, na Gatu Karoline Riječke, počet će se šesnaesta sezona klizanja u Rijeci, kao uvod u predstojeća adventska događanja. Po završetku programa otvorenja, klizalište će biti otvoreno za sve posjetitelje uz besplatno klizanje u vremenu od 18 do 22 sata.


Tvrtka Forum ugostiteljstvo u suradnji s Gradom Rijeka i ove će godine organizirati klizalište „Morska pahuljica“. Klizalište će biti otvoreno od 30. studenoga do 13. siječnja godine. 


Plesna udruga Ri dance već 16 godina djeluje pri Domu mladih-Rijeka i okuplja stotinjak zaljubljenika u ples, različitih uzrasta. Dobitnici su brojnih nagrada i priznanja za svoj rad, a riječka publika imala ih je prilike upoznati kroz atraktivne nastupe na otvorenjima “Ljeta na Gradini” i “Adventa na Gradini”, kao i kroz manifestaciju „Gradina Dance Art”.




Za otvorenje Morske pahuljice pripremili su šest plesnih točaka u kojima će biti „Patuljaka“, „Dalmatinera“, „Krijesnica“, poneki „Razigrani duh“ i „Ključić sreće“, a u planu je i „Morski party“.