Reakcija na neukusne izjave

Riječki Hrvatski laburisti o istupu Ivone MIlinović: ‘Takvim karikaturama nije mjesto u Gradskom vijeću’

P. N.

Vedran Sabljak

Vedran Sabljak

Hrvatski laburisti GO Rijeka traže hitnu smjenu problematične Ivone Milinović, kao i javnu ispriku. 'Ujedno očekujemo i očitovanje riječkog HDZ-a, kao organizacije koja podržava takvu članicu i delegira je da ih predstavlja na raznim funkcijama u Gradu Rijeci', poručuju riječki Hrvatski laburisti 



Najnoviji istup gradske vijećnice iz redova HDZ-a Ivone Milinović, vezan uz kritiku istaknutih riječkih udruga i prosvjeda “Pravda za djevojčice”, baca ljagu na sve članove gradskog vijeća, dokle god je takvoj osobi dopušteno da bude dio istog gradskog tijela poput ostalih vijećnika, upozoravaju riječki Hrvatski laburisti – Stranka rada.


‘Kad se osoba iz javno političkog života grada, poput bezizražajne Milinović, ne može na niti jedan drugi način eksponirati, ni dobrim idejama, niti pametnim prijedlozima ili kvalitetnim radom, ne preostaje drugo nego pribjegavati ovakvim nebuloznim, neprimjerenim, neciviliziranim i neukusnim izjavama, ne bi li skupila lajkove. Jeftino. Jadno. Jednako tako je jadna i organizacija Riječkog HDZ-a koji za postupke Milinović umjesto isključenja samo podignu prst i kažu: no, no!’, piše u priopćenju riječkih Hrvatskih laburista – Stranke rada. 


‘Takvim karikaturama nije mjesto u Gradskom vijeću Grada Rijeke, niti na ijednoj drugoj funkciji. Stoga Hrvatski laburisti GO Rijeka traže hitnu smjenu problematične Ivone Milinović, kao i javnu ispriku. Ujedno očekujemo i očitovanje riječkog HDZ-a, kao organizacije koja podržava takvu članicu i delegira je da ih predstavlja na raznim funkcijama u Gradu Rijeci’, poručuju riječki laburisti priopćenjem što ga potpisuje Vedran Sabljak.