Dva u jednom

Riječani uz Dražena Zečića proslavili pobjedu nogometaša

Ivana Kocijan

Popularni je Zeko na pozornicu stao nakon završetka utakmice, nakon čega je publika u njegovom nastupu uživala više od dva sata



Po principu »dva u jednom«, ljubitelji nogometa i fanovi popularnog splitskog pjevača dobili su dvostruku dozu uzbuđenja i dobrog raspoloženja. 


Popularni je Zeko na pozornicu stao nakon završetka utakmice, nakon čega je publika u njegovom nastupu uživala više od dva sata. Iako možda nije bio spektakularan kao koncert u Varaždinu i prepunoj pulskoj Areni, nastup jednog od najtiražnijih domaćih pjevača i autora zabavne glazbe protekao je u izvrsnoj atmosferi. Sudeći po reakcijama okupljenih u Dvorani mladosti, popularni je splitski pjevač nesumnjivo miljenik i riječke publike. S rukama u zraku Riječanke i Riječani zajedno sa Zečićem otpjevali su manje-više sve pjesme koje je izveo na koncertu. Iskusan zabavljač koji je na glazbenoj sceni više od dva desetljeća tijekom kojih je objavio više od dvadeset albuma i kompilacija svirku je iskoristio za predstavljanje novog albuma »Crni kralj i bijela dama«, ali je očekivano podsjetio i na stare, svima dobro poznate hitove. 


Uz Dražena Zečića i njegov prateći bend, u Dvorani mladosti nastupili su i uvijek veseli Koktelsi, a prisutne, posebno muški dio publike oduševio je i nastup još jedne gošće, Ivane Kovač.