Fešta u klubu Boa

Radio Trsat proslavio šesti rođendan

Ivana Kocijan

Šesti rođendan Radija Trsat obilježili su izbori najvoditelja odnosno najvoditeljice, a kandidirali su se Andrej Burić, Vedrana Lisica i Adrijana Štajnbah, Robert Jovanović, Nina Goleš i Davor Jurkotić



RIJEKA Šesti rođendan Radija Trsat obilježili su izbori najvoditelja odnosno najvoditeljice. Na glasačkom mjestu, u klubu Boa, jučer su potencijalne glasače »hvatale« sve »stranke« – Nezavisna lista Andreja Burića, ŽVK (Žene voditeljice kraljice) – Koalicija Vedrane Lisice i Adrijane Štajnbah, HSP (Heavy, sex & punk) – Lista Roberta Jovanovića, Nezavisna lista Nine Goleš i HRAST (Hrvatska rasplodna stranka) – Lista Davora Jurkotića.


– Ja narodu obećajem puno zabave, veselja, smijeha, skakanja, kolutanja, valjanja, sklekova, čvaraka i puno dobre glazbe. Moj izborni stožer i ja došli smo na ideju da se odjenem kao smetlar zato što su naši smetlari zaduženi za čišćenje, a ja sam zadužen za čišćenje svega onog što ne valja. Što se tiče protukandidata, cijenim i poštujem kolegu iz HSP-a Roberta Jovanovića i osim za mene, možete glasovati za njega, otkrio je Andrej Burić koji je potencijalne glasače na glasačko mjesto mamio domaćim čvarcima i medicom.


Nina Goleš se, s druge strane, u predizbornoj se kampanji zalagala za to da se u programu Radija Trsat prenose samo lijepe vijesti.





Ja sam iznad političkih spletki, potezanja za rukave i podmetanja. Moja je kampanja demokracija na djelu, rekla je Nina dodavši kako se zalaže i za instaliranje kamere u studio da bi slušatelji Radio Trsat mogli i gledati i slušati.


Osim što su sudjelovali u izboru najboljeg voditelja svi su glasači jučer stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Najsretniji glasač osvojit će vikend za dvije osobe u toplicama, zajedno s izbornim pobjednikom ili pobjednicima.


Vrhunac(pred)izbornih aktivnosti u Boi bio je sinoć, na velikom rođendanskom partyju Radija Trsat. Sveopća gužva i prava slavljenička atmosfera obilježili su svečanost kojom su »Trsaćani« i njihovi prijatelji, poznanici, suradnici, poslovni partneri i drugi obilježili šesti rođendan radija.