Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. listopada 2019.
Okupljanje branitelja

foto Prosvjed zbog otkazanog Thompsonovog nastupa u Kostreni okupio tridesetak ljudi

Snimio Roni BRMALJ
Snimio Roni BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 4. travanj 2018. u 17:37 2018-04-04T17:37:57+02:00

Na mojoj listi je trećina branitelja, a među njima i heroj Vukovara koji nažalost danas nije mogao doći jer je u bolnici. Vjerujem da na drugim listama sve zajedno ne možete naći toliko branitelja koliko imamo mi, strpljivo je objašnjavao načelnik Dražen Vranić okupljenim braniteljima koji su ga dočekali zvižducima, optužbama i pogrdnim komentarima

Zajednica udruga Domovinskog rata Primorsko-goranske županije organizirala je danas prosvjed zbog otkazanog Thompsonovog nastupa u Kostreni. Ispred općinske zgrade u Kostreni okupilo se tridesetak prosvjednika, uglavnom iz braniteljskih udruga s Grobnika i Kastva.Na prosvjedu nije bilo predstavnika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Kostrena, koji se spominju kao inicijatori spornog koncerta, izuzev potpredsjednika udruge čija nezavisna lista participira u kostrenskoj vlasti, Milana Tićka, koji je pak iz općinske zgrade u kojoj je i zaposlen, izašao kao podrška i pratnja kostrenskom načelniku.

G0404BR1
Skup podrške Marku Perkoviću Thompsonu u Kostreni / Snimio Roni BRMALJ

– Ja sam pričuvni časnik Hrvatske vojske i isto sam se borio za ovu državu, kao i svi vi ovdje, a gospodin Marko Perković Thompson samo je bio alat kojim se htjelo zlouptrijebiti i sve vas, kako bi došlo do krize vlasti u Kostreni. Želim istaknuti da se ovdje očito radi o namjeri rušenja vlasti u Kostreni, o tome se i pisalo posljednjih dana, no kriza vlasti u Kostreni apsolutno ne postoji. Tu je i gospodin Milan Tićak, također nositelj nezavisne liste na čijoj se listi, kao i na mojoj nezavisnoj listi »Bolja Kostrena« nalaze branitelji. Na mojoj listi je trećina branitelja, a među njima i heroj Vukovara koji nažalost danas nije mogao doći jer je u bolnici. Vjerujem da na drugim listama sve zajedno ne možete naći toliko branitelja koliko imamo mi, strpljivo je objašnjavao načelnik Dražen Vranić okupljenim braniteljima koji su ga dočekali zvižducima, optužbama i pogrdnim komentarima. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.