Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. listopada 2019.
Još jedna outdoor izložba

foto "Prijatelji mora" stigli na riječki Korzo

Na Korzu postavljeno 60 velikih formata  / Snimio Vedran KARUZA
Na Korzu postavljeno 60 velikih formata / Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 17. kolovoz 2018. u 20:12 2018-08-17T20:12:14+02:00

Radove je selektirao stručni tim festivala Rovinj Photodays, a izlažu Stanko Abadžić, Max Juhasz, dvojac Mario Romulić i Dražen Stojčić

RIJEKA   Riječki Korzo danas je ugostio novu outdoor izložbu, pod nazivom »Prijatelji mora«. Naime, Riječka udruga Livingstone i tvrtka Astoria u suradnji s Turističkom zajednicom grada Rijeke devetu godinu za redom doveli su u Rijeku ovu atraktivnu izložbu, koja će na Korzu gostovati od 17. do 24. kolovoza.

Izložba iz ciklusa »Prijatelji mora« ove godine na 60 velikih formata predstavlja niz crno-bijelih zapisa nastalih na hrvatskom Jadranu posljednjih godina.

Prijatelji mora,

Humanizam izloženih fotografija utemeljen je na nostalgiji za vremenima u kojima su ljudi ovisili jedni o drugima, bili emocionalno usklađeni i povezani.

U brzotrčećem digitalnom dobu u kojem živimo  ova je vizualna šetnja  samo još jedan  poziv gledatelju s jasnom porukom »Uspori  humano«.

Radove je selektirao stručni tim festivala Rovinj Photodays, a izlažu Stanko Abadžić, Max Juhasz, dvojac Mario Romulić i Dražen Stojčić.

Od jutros je u Rijeci, no devetu  godinu zaredom ova atraktivna izložba projekta »Prijatelji mora« obilazi trgove i rive hrvatskoga Jadrana.

Tijekom ovoga ljeta u 13 hrvatskih destinacija izložbu će vidjeti više od milijun  posjetitelja.

U suradnji s turističkim zajednicama  gradova  izložbu će ugostiti Rovinj, Pula, Mali Lošinj, Baška, Krk, Njivice, Zadar, Biograd na moru, Šibenik, Split, Malinska, Rijeka i Zagreb.

Prijatelji mora,

Prijatelji mora,

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.