Prestižna nagrada

Potvrda za kvalitetu: Zdravstveni turizam Kvarnera proglašen za klaster godine

Slavica Bakić

Keith Polard, Vladimir Mozetič i Alfred Franković

Keith Polard, Vladimir Mozetič i Alfred Franković

Nagrada je potvrda kvalitetnog rada ove udruge koja od osnivanja 2014. godine djeluje s ciljem stvaranja prepoznatljivog i konkurentnog zdravstveno-turističkog proizvoda – rekao je dr. Mozetič



Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera dobitnik je prestižne nagrade u kategoriji Zdravstveni i medicinsko-turistički klaster godine koju dodjeljuje International Medical Travel Journal (IMJT), vodeći svjetski online časopis za zdravstveniturizam. Klaster je pobijedio u jakoj konkurenciji klastera iz cijeloga svijeta, a odluku o najboljem donio je neovisni međunarodni žiri.


– Nagrada je potvrda kvalitetnog rada ove udruge koja od osnivanja 2014. djeluje s ciljem stvaranja prepoznatljivog i konkurentnog zdravstveno-turističkog proizvoda na lokalnoj i međunarodnoj razini i koji je usmjeren k osnaživanju i razvoju Kvarnera kao destinacije zdravlja. Važnost ovoj nagradi pridaje i činjenica da će Klaster sada biti prepoznatljiviji na europskom i svjetskom tržištu – kazao je predsjednik Klastera dr. Vladimir Mozetič, kojemu je nagradu na svečanosti u Madridu uručio glavni ogranizator IMTJ konferencije Keith Polard. Na konferenciji u Madridu, predstavljena je i organizacija i aktivnosti kvarnerskog Klastera.