Novi sadržaji

Potpuno obnovljena moderna crpka na Cerniku bit će otvorena krajem ožujka

Marinko Glavan

Foto: Roni Brmalj

Foto: Roni Brmalj



CERNIK Inina benzinska postaja na autocesti na Cerniku bit će u potpunosti rekonstruirana i otvorena krajem ožujka, potvrđeno je iz nacionalne naftne kompanije.


Benzinska postaja koju je odavno pregazilo vrijeme rekonstruira se u sklopu Ininog programa modernizacije maloprodajnih mjesta, a kad svi radovi budu završeni, kupcima će pružati niz novih usluga i proizvoda, primjeren ponudi suvremenih benzinskih postaja, kakve su uobičajene uz autoceste.


Modernizirano Inino maloprodajno mjesto tako će, uz standardnu podnudu goriva, maziva i drugih proizvoda te sanitarni čvor, putnicima ponuditi i Fresh Corner – mjesto za okrepu, koje će, uz već standardne sendviče i napitke, na Cerniku nuditi i kuhana jela, a imat će i dvije terase, otvorenu i natkrivenu, te dječji park i igralište, kao i parkirališna mjesta za posjetitelje.




Na naš upit o radovima na Cerniku, iz Ine odgovaraju kako kontinuirano razvijaju svoju maloprodajnu mrežu kroz kapitalna ulaganja u maloprodajna mjesta te unapređenje kvalitete usluga.


– Zahvaljujući tome, Ina danas upravlja najvećom moderniziranom maloprodajnom mrežom u Hrvatskoj. Od 2010. modernizirali smo preko 250 maloprodajnih mjesta. Prije dvije godine smo na većini maloprodajnih mjesta na autocestama uveli koncept Fresh Corner u sklopu kojeg u jedinstvenom ambijentu kupcima nudimo više vrsta bogatih i svježe pripremljenih sendviča i napitaka, kao i asortiman svježe pečenih pekarskih proizvoda. Cilj nam je ovakvu novu, kvalitetniju ponudu omogućiti našim kupcima na što većem broju lokacija te smo stoga započeli radove na MPM Cernik gdje će u potpunosti biti rekonstruirano postojeće maloprodajno mjesto. Radovi su započeli 1. listopada, a planirano trajanje je do kraja ožujka sljedeće godine, navode iz Ine.


Iz Ine najavljuju rekonstrukciju još nekoliko maloprodajnih mjesta, odnosno benzinskih postaja na području Primorsko-goranske županije, na lokacijama Rijeka – Škurinje, Rijeka – Čandekova i Rijeka – Kantrida sjever, nakon čega će se projekt nastaviti i na drugim lokacijama.


– Projekt uvođenja Fresh Cornera u tijeku je na razini cijele Hrvatske. Trenutačno su radovi u pripremnoj fazi na pet lokacija, a u planu su i drugi projekti koji će se provoditi sljedeće godine u svim regijama, poručuju iz Ine.