Užitak za ljubitelje korzeta

Pogledajte kako je bilo na Fetish partyju u riječkom Kalypsu

Marinko Glavan

Riječke fetiš cure svojski su se trudile izazvati pokoji infarkt, a dvije medicinske sestre bile su zadužene za injekcije medice



RIJEKA  Seksi tete u korzetima, trbušna plesačica, doslovce vatreni show plesačica iz Project Bizzarea, medicinske i časne sestre, tetoviranje i piercanje – sve to Riječani su mogli vidjeti na Fetish partyju, održanom u klubu Kalypso.


Naglasak je na mogli su, jer očito su boarderi i TBF na Rivi, unatoč temperaturi daleko nižoj od one koju su u Kalypsu podizale atraktivne »fetišistice«, u subotu navečer bili daleko najprimamljivija ješka za one željne zabave u Rijeci, pa je u klub na Mlaki došlo svega nekoliko desetaka znatiželjnika.


No oni koji su potegnuli do Mlake nisu ostali razočarani. Za zagrijavanje atmosfere prvo se pobrinula trbušna plesačica PriMadonna, da bi temperaturu zatim i u doslovnom i prenesenom značenju podigle plesačice s vatrom, čije su akrobacije sa zapaljenim rekvizitima izazivale jednako vatrene reakcije publike.




Ljubitelji korzeta na svoje su došli performansom čvrsto utegnutih djevojaka čiji je provokativni nastup ujedno označio i vrhunac fetišističe večeri na Mlaki. Dok su na podiju cure izluđivale one koji vole samo gledati, »konkretniji« fetišisti na svoje su došli na galeriji, gdje je ekipa iz Tatoo&piercing studija točka nudila svoje usluge po prigodnim cijenama pa je nekoliko posjetitelja uzbudljivu noć u Kalypsu okrunila novom »bušotinom« na uhu ili obrvi. 


Za medicinske intervencije na licu mjesta, u slučaju naglog povišenja krvnog tlaka i drugih simptoma izazvanih nastupima fetiš djevojaka, kao i ublažavanje boli nakon piercinga, cijelo su vrijeme bile zadužene dvije medicinske sestre u oskudnim odorama, koje su gostima na licu mjesta davale injekcije medice za oralnu primjenu.


 Iako »pacijenata« nije bilo previše, imale su pune ruke posla u borbi za njihovo zdravlje. Nadljudskim naporima, svi su održani na životu, iako su se riječke fetiš cure svojski potrudile da izazovu pokoji infarkt, što je ujedno i najbolja pozivnica onima koji su propustili treći po redu riječki Fetish show da nikako ne učine isto s četvrtim.