Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. listopada 2019.
7. susret 'vespaša'

foto Pedesetak vespi ukrasilo Rijeku pa krenulo prema Kraljevici i Opatiji

Snimio Damir ŠKOMRLJ
Snimio Damir ŠKOMRLJ
Autor:
Objavljeno: 30. lipanj 2018. u 15:46 2018-06-30T15:46:33+02:00

Vespa Klub Rijeka organizirao je i prikupljanje financijske pomoći za malog Maura Baraka. Kod prijava sudionika susreta skupljao se novac kojim će se omogućiti operacija kako bi opet prohodao, jer ju ne pokriva HZZO. Skupljeni novac su uručili u prolasku kroz Grobnik

RIJEKA Pedesetak vespi ukrasilo je Titov trg, točnije popularni Kont danas povodom sedmog »Vespa susreta«. Ovaj je susret upriličen u organizaciji »Vespa kluba Rijeka« za sve vlasnike i ljubitelje vespi.

Simpatičan dvokotačni povijesni podsjetnik na drugačija vremena, oživio je ponovo želju Riječana koja tinja od pedesetih i šezdesetih godina za posjedovanjem ovakve jedne bezbrižne ljepotice u raznim bojama.

RI3006X14
Susret ljubietlja vespe u Rijeci / Snimio Damir ŠKOMRLJ

Okupljanje na Kontu bio je samo početni dio ovog susreta, koji je privukao i 'vespaše' iz čitave Hrvatske ali i iz susjednih zemalja.

Usljedio je jednodnevni izlet čija je prva stanica bila Kraljevica i posjet dvorcu Frankopana, nakon čega su sudionici susreta odmorili u Uvali Scott, te nastavili prema Opatiji.

Tamo ih je put odveo poradi ovogodišnjeg ponovnog sudjelovanja na festivalu »RetrOpatija«, gdje je nekoliko najatraktivnijh vespi bilo izložene ispred paviljona Juraj Šporer na kojemu su tijekom večeri i djevojke iz skupine Uniq dance izvodile plesne retro točke.

Ovaj je susret imao i humanitarnu notu. Naime, Vespa Klub Rijeka organizirao je i prikupljanje financijske pomoći za malog Maura Baraka. Kod prijava sudionika susreta skupljao se novac kojim će se omogućiti operacija kako bi opet prohodao, jer ju ne pokriva HZZO. Skupljeni novac su uručili u prolasku kroz Grobnik.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.