Carnival DJ Session

Party pod maskama u režiji DJ-a Toma Novyja

Danijela Bauk

Carnival Dj Session obilježit će i domaće snage: Frayer i Boo Dalee, Rosho, Dj System Divine, te Filip Motovunski i TurkTheDJ



RIJEKA  Poznati njemački DJ, Tom Novy, glavna je zvijezda ovogodišnjeg izdanja maškaranog partyja Carnival DJ Session što će u subotu, 22. veljače, biti održan u prostoru Ex Port Delta (Export drvo) koji se nalazi u središtu Rijeke, iza kazališta Ivana pl. Zajca.


   – Dolazi nam DJ Tom Novy, poznato ime svjetskih festivala te rezident kluba Space na Ibizi posljednjih 17 godina. Tvorac hitova koji su zasvirali na brojnim radijskim postajama poput »Your Body« i »Take It«, zajedno s ostalim plesnim house hitovima rasplesat će Rijeku. Carnival Dj Session obilježit će i domaće snage: poznati dvojac s riječke scene Frayer i Boo Dalee te Rosho iz Undergound Skyja, ali i jedini Riječanin koji je uspio napraviti suradnju s Mobyjem, Dj System Divine. Na stageu im se pridružuje miljenik riječke publike iz Motovuna, Filip Motovunski koji je potpisao za kanadski label Jungle Xpedition te rezident mnogih zagrebačkih klubova TurkTheDJ, poručuje Dražen Mišović iz Balance Entertainmenta i dodaje kako će prostor biti posebno prilagođen za karnevalski party, a učinit će ga zanimljivim i laser i light show te atraktivni plesni nastupi.


   Proslavljeni njemački DJ Tom Novy ima 20-godišnji staž na svjetskoj DJ sceni, a prepoznatljivom plesnom house glazbom oduševio je brojne slušatelje radijskih postaja te rasplesao mnoge na poznatim svjetskim podijima. Prvi singl »I rock you« objavio je 1995. godine, u dobi od 25 godina, nakon čega slijedi nekoliko domaćih i međunarodnih uspješnih suradnji te hitovi: »Superstar«, »I Rock«, »Virginia«, »Pumpin«, »Take It« i drugi. Nakon toga Tom producira još jedan hit »Your Body« koji ulazi u britanskih Top 10. Tom Novy dobio je čast biti prvi njemački DJ koji je radio mix-kompilaciju za legendarni britanski label Global Underground. Nadalje, njegova chillout serija »Ocean Drive Hotel Ibiza« ima veliki uspjeh i skače na šestu poziciju iTunes ljestvice. U 2011. je došlo vrijeme za prvi best-of record »Retrospective« uključujući remixeve njegovih posljednjih hitova i doseže 10. mjesto na Beatportu. Nakon toga pokreće vlastiti label »Nouveau Niveau«.