Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
21. studenoga 2019.
Nestala na području Srdoča

POTRAGA U RIJECI: Nestala je Riječanka Milka Kolanović. Kćerka je traži. Pomozite!

foto: facebook
foto: facebook
Autor:
Objavljeno: 21. kolovoz 2017. u 10:15 2017-08-21T10:15:00+02:00

Novi list poziva svoje čitatelje, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestaloj Milki Kolanović, da ih dojave na naznačeni broj telefona ili u najbližu policijsku postaju.

Riječanka Milka Kolanović nestala je u subotu, 19. kolovoza, na području Srdoča, iz ulice A.B. Šimića. Zadnji put je viđena prije 18.00 sati. Njezina kćer na društvenoj mreži facebook pozvala je sve u pomoć, kako bi pomogli naći njezinu majku.

- U subotu na području Srdoča, oko šest sati poslijepodne, udaljila se naša mama – Milka Kolanović. Od tada joj se gubi svaki trag i glas. Visoka je oko 167 centimetara i ima plave oči te tamno smeđu kosu. Ne znam koju odjeću je nosila u trenutku nestanka. Mobitel je ostavila kod kuće i udaljila se pješke. Ukoliko ste je vidjeli - bilo kakve informacije možete javiti na broj telefona 098327299 ili u II. policijsku postaju Rijeka, napisala je na svom facebook profilu kćerka nestale.

"Molim sve koji prate i čitaju da nam pomognu pokrenuti lokalni riječki HGSS u potrazi za mojom mamom. Policija ih ne pušta na teren jer se Srdoči smatraju urbanom sredinom. HGSS se može kontaktirati putem poziva na broj 112. Moja obitelj, prijatelji, susjedi i rodbina se sami organiziraju i pretražuju nepristupačne terene. Bitan je svaki sat, a nestala je prije više od 24 sata. Treba nam njihovo iskustvo i sva raspoloživa sredstva. Ja sam na putu za Rijeku i stižem oko dva sata. Ne dozvolimo da birokracija stane na put pronalasku. Hvala vam puno na pomoći i podršci, napisala je na svom facebook profilu Iva Kolanović, kćerka nestale Milke Kolanović.

Novi list poziva svoje čitatelje, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestaloj Milki Kolanović, da ih dojave na naznačeni broj telefona ili u najbližu policijsku postaju.

Podijelite ovu vijest o potrazi na svojim facebook profilima.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.